Volkswagen розширив сімейство VW Passat новими комплектаціями

Volkswagen розширив сімейство VW Passat новими комплектаціями

24 березня 2024
1

Компанія Volkswagen значно розширила вибір силових агрегатів та типів приводу для покупців. Тепер новий Passat доступний у варіації плагіна, з гібридними установками на 204 к.с. та 272 к.с. Обидва варіанти авто можуть подолати до 120 км виключно на електриці.

Passat eHybrid оснащено акумулятором ємністю 19,7 кВт-год, що має підтримку швидкої зарядки до 50 кВт. Вартість плагіна у базовій версії на ринку Німеччини починається від 50 320 євро. Менш потужну модель можна придбати у комплектаціях Base, Business і Elegance, а eHybrid 272 доступний лише у версіях Elegance та R-Line за ціною від 62 330 євро.

В лінійці двигунів Passat з'явився новий базовий дизельний двигун TDI потужністю 122 к.с. та 320 Нм. Цей двигун доступний лише в комплектаціях Passat і Business, вартість яких починається від 41 745 євро.

Також доступний більш потужний дизельний агрегат на 193 к.с. в парі з повним приводом 4Motion. Volkswagen повідомив, що ця версія Passat має найкращий показник буксирування - 2200 кг. Вартість такого авто починається з 57 335 євро.

Представлені раніше м'який гібрид eTSI, обладнаний 48-вольтним ремінним стартерним генератором та дизельний TDI потужністю 150 к.с. також доступні в німецьких шоу-румах. Версію eTSi можна замовити за ціною від 39 995 євро, тоді як дизельний агрегат доступний за 48 495 євро.

Представлений понад пів року тому Passat нового покоління пропонується лише в кузові універсал та більше недоступний як седан. Він створений на платформі VW Group MQB Evo й поділяє її з останньою Skoda Superb, яка поставляється у кузові ліфтбек та універсал.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Volkswagen

Обговорення новини

No Mercy  

Найневиразніший з усіх Пассатів, що коли-небудь випускалися. Чому більшість автомобілів втрачають стиль і стають безликими обмилками? Аеродинаміка тут ні до чого, той же 223-й Мерс має аеродинаміку кращу, ніж в Тесли і рекордну серед серійних авто, але не виглядає, як обмилок.

+1-7ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація