Volkswagen показав оновлений електромобіль ID.3 Pro S

Volkswagen показав оновлений електромобіль ID.3 Pro S

03 травня 2024
0

Лише через рік після дебюту оновленого Volkswagen ID.3 автовиробник представив чергову серію оновлень популярного електромобіля. Так, новинка від німецького бренду отримала потужніший електродвигун, а вся лінійка отримала переваги від найновішої інформаційно-розважальної системи, нових функцій і більш швидкої зарядки.

Volkswagen ID.3 Pro S раніше мав електромотор потужністю 201 к.с., після оновлення його потужність збільшилася до 228 к.с. Цікаво, що власники авто у Європі можуть оновити свої електромобілі після покупки по «повітрю».

Завдяки більш потужній силовій установці електромобіль може розганятись від 0 до 100 км/год за 7,1 секунди, що на 0,8 секунди швидше, ніж раніше. Крім того, було покращено ефективність електродвигуна, додавши 13 км до комбінованого запасу ходу за циклом WLTP, який тепер оцінюється в 559 км.

Окрім того, акумуляторна батарея ID.3 ємністю 77 кВт.год тепер пропонує функцію попереднього кондиціонування, доводячи його до оптимальної температури перед заряджанням. Це дозволяє заряджатись від зарядних станцій потужністю до 175 кВт.

У салоні ID.3 Pro S прописався 12,9-дюймовий сенсорний дисплей. Він має менше кнопок і працює на новітній операційній системі з інтеграцією ChatGPT. Компанія також покращила проекційний дисплей доповненої реальності в ID.3.

Серед нових функцій електричного Volkswagen - програма Wellness App із кількома режимами, які відповідно змінюють освітлення, звук і кондиціонування повітря. Окрім того, у якості опції тепер доступна 480-ватна аудіосистема від Harman Kardon. Volkswagen ID.3 Pro S вже доступний для замовлення в Німеччині за ціною від 47 595 євро.

Джерело: Autogeek
Фото: Volkswagen

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація