Визначено імя переможця акції «На новому КІА вирушай до РИМу»

Визначено імя переможця акції «На новому КІА вирушай до РИМу»

07 березня 2018
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

3 березня 2018 року в Автомобільному центрі Київ* відбувся довгоочікуваний розіграш путівки** до Риму від нашого партнера - туристичної компанії ГАМАЛІЯ***.

На розіграш були запрошені всі участники акції - наші кліенти, які придбали автомобілі RSF у Автомобільному центрі КИїв в період з 09.12.2017 по 28.02.2018.

Переможцем розіграшу став Силенко Євгеній, який встиг придбати кросовер Kia Sportage. Щиро вітаємо переможця і бажаємо незабутньої подорожі!

Також дякуємо всім участникам акції та нашим партнерам компанії " Експрес Страхування" та окрема подяка головному спонсору акції - туристичній компані " Гамалія".

На цьому цікаві акціїї та розіграші від Автомобільного центру Київ не закінчуються!

Слідкуйте за нашими новинами! Далі буде...

**Під путівкою мається на увазі проживання в Римі, в готелі «Michelangelo» (з колекції світової мережі «Starhotels») протягом 4 днів та 3 ночей. Номер на двох осіб включно з сніданки-buffet. Додатково надаються вхідні квитки до Собору Святого Петра і музеїв Ватикану.

*** Компанія «Гамалія» створена в 1991 році і є першопрохідцем в світі подорожей на українському туристичному ринку. «Стиль. Надійність. Професіоналізм »- незмінний девіз компанії вже понад чверть століття. Будучи членом Міжнародної асоціації повітряного транспорту (IATA), компанія « Гамалія» може забронювати квиток будь-якої авіакомпанії України та світу, запропонувати найбільш зручні варіанти стикувань, проконсультувати з усіх питань авіаперевезень. Високий професіоналізм фахівців, глобальні дист.

«Автомобільний центр Київ» KIA «Автомобільний центр Київ» KIA

На початку 2016 року відомий бренд Kia поповнив автомобільну палітру мультибрендового дилерського центру «Автомобільний центр Київ», який отримав статус офіційного дилера південнокорейського автовиробника.

перейти на сторінку компанії
Джерело: «Автомобильный центр Киев» KIA

Обговорення новини


Коментарі цій новині відключені адміністратором з метою уникнення можливих конфліктів між відвідувачами