Відкрито ресторан, який занурює вас у світ «Формули-1»

Відкрито ресторан, який занурює вас у світ «Формули-1»

06 травня 2024
4

Бостонські любителі гонок отримають нове круте місце, де можна пообідати, випити та розважитися. «F1 Arcade» офіційно відкрито, і якщо ви ще не здогадалися, то розваги відбуваються на кількох повноцінних гоночних симуляторах прямо в приміщенні ресторану!

Якщо бути точним, то 69 симуляторів розкидані по двоповерховому приміщенню площею 1 486 м2. Вони з'єднані між собою для індивідуальних або командних перегонів у стилі Формули-1, що відтворює легендарні траси. Жодних подробиць про траси чи автомобілі не згадується, але F1 Arcade пропонує постійним відвідувачам можливість створювати особисті профілі водіїв. Учасники можуть заробляти «Аркади» (імовірно, це система балів), які можна обміняти на призи.

Посеред гоночних сидінь панує вишукана атмосфера, яка включає в себе, серед іншого, дуже великий бар з напоями з автоспортивними назвами, а їжа тут дуже смачна. Більше того, $16 за тушковану курку Тінга здається цілком розумною ціною, особливо якщо порівнювати з тарілкою начос за $275, яку подають на Гран-прі Маямі...

«F1 Arcade» розпочала свою діяльність у 2022 році, відкривши перший ресторан у Лондоні. Останній заклад у Бостоні є першим у серії запланованих проектів у США, наступним у списку є Вашингтон, округ Колумбія. У разі успіху, в найближчі роки може з'явитися 30 закладів.

Джерело: Motor1

Обговорення новини

Andriy86  

цікава концепція закладу. я би поганяв на якісному автосимуляторі

-9ВІДПОВІСТИ  
Romа  

Andriy86, і навіщо це всім писати, що б ти там поганяв... ганяй тихо сам з собою лівою рукою.

+4-1ВІДПОВІСТИ  
Andriy86  

Romа, це я перевіряю, чи не повиздихали ще місцеві боти-клоуни. а так бачу, 5 мінусів на місці, чмоні з однодобовим аккаунтом на місці, отже усе гаразд

+1-4ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація