Відкрито прийом попередніх замовлень на новий TOYOTA RAV4 в Тойота Центр Київ «Автосаміт» на Харківському шосе, 179!

Відкрито прийом попередніх замовлень на новий TOYOTA RAV4 в Тойота Центр Київ «Автосаміт» на Харківському шосе, 179!

24 січня 2019
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Офіційний дилер Тойота Центр Київ «Автосаміт» на Харківському шосе, 179 розпочав прийом замовлень на Toyota RAV4 п’ятого покоління! Нові кросовери очікуються в Україні вже у лютому. Деталі за телефоном (044) 537-54-54

Toyota RAV4 п’ятого покоління успадкував ключові характеристики попередників та отримав яскраві візуальні й конструктивні оновлення. Ключовою особливістю RAV4 є застосування нової платформи Toyota New Global Architecture (TNGA). Завдяки TNGA автомобіль отримав низький центр тяжіння, легку вагу та збалансоване шасі для комфортного та зручного керування, а також чудової стабільності. В основі розробки нової платформи лежить принцип «впевненості та природності», що дозволяє RAV4 легко долати перешкоди й забезпечує інтуїтивне водіння.

Що стосується безпеки, то у новому RAV4 ця характеристика посилена новітніми функціями, які сприяють зменшенню ризику дорожньо-транспортних пригод та допомагають водіям завдяки впровадженню автоматизованого керування. Система безпеки Toyota Safety Sense другого покоління включає модернізовану версію системи попередження про загрозу фронтального зіткнення з функцією автоматичного гальмування та функцією розпізнавання пішоходів (PCS w/PD), інтелектуальний адаптивний круїз-контроль (iACC), систему сповіщення про з’їзд зі смуги руху із функцією повернення у смугу руху (LDA w/SA), систему зчитування дорожніх знаків (RSA) тощо.

В офіційній дилерській мережі автомобіль буде представлено з двома повністю новими високоефективними двигунами родини Dynamic Force: бензиновим двигуном 2,0 л* (173 к.с.) або гібридною силовою установкою 2,5 л* (218 або 222 к.с.) у п’яти комплектаціях на вибір.

Значних покращень зазнали системи повного привода нового RAV4. Бензинова версія нової моделі отримала нову динамічну систему постійного повного привода з направленим розподілом крутного моменту (Dynamic Torque Vectoring), яка дозволяє ще легше долати перешкоди. Повноприводний RAV4 Hybrid оснащено новітньою гібридною системою повного привода AWD-i, позашляхові можливості якої були значно покращені, що робить керування автомобілем ще легшим та безпечнішим, без жодних компромісів.

Новий RAV4 Hybrid є винятковим автомобілем із новою 2,5-літровою гібридною силовою установкою потужністю до 218 к.с. (160 кВт) для моделей з переднім приводом та 222 к.с. (163 кВт) у моделях із повним приводом. Батарея гібридної установки заряджається автоматично, не потребує електромережі та забезпечує значну економію пального та низький рівень викидів.

Витончений і сміливий дизайн нового RAV4 відповідає умовам міста та викликає бажання вирушити у нові пригоди. Високі показники продуктивності та енергоефективності подарують нові враження від подорожей. До того ж уперше RAV4 буде представлено у двоколірному виконанні.

RAV4 – справжній автомобіль для тих, хто обирає безпеку, технологію, стиль та надійність.

Щоб стати першим власником нового кросовера Toyota RAV4, звертайтеся до офіційного дилера Тойота Центр Київ "Автосаміт" на Харківському шосе, 179

(044) 537-54-54

Деталі за посиланням

* Значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна.

Більш детальна інформація за телефоном (044) 537-54-54

Тойота Центр Київ «Автосаміт» Тойота Центр Київ «Автосаміт»

Тойота Центр Київ «Автосаміт» є частиною Української Автомобільної Корпорації. У 1992 році було створене спільне українсько-японське підприємство «Автосаміт ЛТД», яке першим в державі отримало статус авторизованого сервісу Toyota.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Тойота Центр Киев «Автосамит»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація