В Україні показали Daewoo Lanos «нового» покоління

В Україні показали Daewoo Lanos «нового» покоління

21 квітня 2024
15

Український автомобільний дизайнер Роман Прядко створив рендерне зображення автомобіля Daewoo Lanos нового покоління. Це віртуальний концепт.

Запорізький автомобілебудівний завод майже двадцять років випускав компактний автомобіль Lanos. Якщо бути точнішим, то з 1998 року до 2017 року (спочатку під брендом Daewoo, а з 2002 року - під брендом Chevrolet). У 2006-2011 роках Ланос був лідером із продажу серед нових автомобілів в Україні.

У нього було кілька варіантів кузова - седан, хетчбек, фургон та пікап. Цей автомобіль кілька разів оновлювали, але його дизайн здебільшого залишався традиційним. До цього часу Lanos займає лідируючі місця з продажу на українському вторинному автомобільному ринку. Можна сказати, що це своєрідний український «народний» автомобіль.

Роман Прядко показав на рендері концепт Daewoo Lanos нового покоління у кузові седан. На його думку, саме так міг би виглядати новий Lanos, якби ЗАЗ знову почав випускати цю модель.

Яка думка у нас склалася щодо концепту Daewoo Lanos нового покоління? Загалом, позитивна. Цей автомобіль виглядає досить симпатично із відомою передньою частиною від класичного Lanos. Звичайно, знайдуться автолюбителі, які скажуть, що новий Lanos застарів, що він нагадує старі китайські автомобілі. Можливо, вони в чомусь мають рацію. Але особисто ми вітаємо все, що стосується українського автопрому.

На жаль, цього разу Роман Прядко не показав салон автомобіля, проект якого він створив. Раніше він іноді створював рендерні зображення інтер'єру автомобілів. Наприклад, нещодавно Прядко показав салон нової Slavuta, яку міг би випускати ЗАЗ після перемоги над російськими окупантами. Зрозуміло, що новий Lanos міг би мати великий сенсорний дисплей інформаційно-розважальної системи, як в усіх сучасних автомобілів.

Джерело: Today.ua

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Alf8  

Хотів написати, що Джуджаро вертиться в домовині, але потім згадав, що він ще живий. Ну многая літ цьому маестро.
А автор даного рендеру - неадекват.

+6-1ВІДПОВІСТИ  
Закарпаттячко  

Якогось косоокого кота нагадує.

+1ВІДПОВІСТИ  
ВладГ  

госпадіііі.

ВІДПОВІСТИ  
Сергій Дрозд  

Як би там не було. Дай Бог ЗАЗові колись розпочати виробництво. Країні потрібен власний недорогий автомобіль, як за ціною придбання так і обслуговування.

+4-1ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Сергій Дрозд, щось коли ЗАЗ працював, то Ланос новий коштував 10 тисяч долларів, а Авео 12, Лачеті 16-18. Це ціна нормального європейського авто. Нафіг такі власні "недорогі" машини.

+3-12ВІДПОВІСТИ  
Nefontan  

Сергій Дрозд, вибачте пане, а чи могли б Ви обгрунтувати, в чому саме полягає необхідність країни у виробництві власного автомобіля?..

+2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 4
Nefontan  

Омг... інфокар

+1ВІДПОВІСТИ  
zefir  

Ну Роману Прядко ще треба повчитись. Це поганий дизайн.

+1ВІДПОВІСТИ  
BorisBorisych  

А якщо фари звузити?

+1ВІДПОВІСТИ  
Tоsik  

BorisBorisych, тоді світити буде погано

+2ВІДПОВІСТИ  
Oleggio  

тазашо

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація