В Україні виставили на продаж перший електричний кросовер Ford

13 вересня 2021
11
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Ford Mustang Mach-E вже з'явився в Україні. Перший екземпляр нового електричного кросовера доставив мультибрендовий дилер «Next Car». Машина доступна до покупки: позашляховик у максимальній версії Mach-E 4X та топової комплектації Premium оцінений у 2.171.126 грн ($81.157 за актуальним курсом).

Ford Mustang Mach-E – це один з найновіших електромобілів на ринку. Його представили в листопаді 2019-го, а через рік запустили у виробництво (спочатку – в Мексиці, трохи пізніше, на початку 2021-го – в Китаї). А ще це перший для марки електроSUV та другий електромобіль в принципі після гетчбека Focus Electric (2011-2017). ЕлектроМустанг – це глобальна модель. Його продають, зокрема, в країнах Північної Америки, Європи, Азії.

За форм-фактором Mustang Mach-E є типовим середньорозмірним кросовером: його довжина становить 4713 мм, ширина – 2097 мм, висота – 1624 мм, розмір колісної бази – 2984 мм. А ось дизайн відверто незвичайний: в зовнішньому вигляді впізнаються риси паливного поні-кара Mustang: у електромобіля такий самий мускульний капот, підняті задні крила, вузька «зла» передня оптика та трисекційні задні ліхтарі. Водночас Mach-E виразно виграє в практичності: салон повноцінно вміщує п'ятьох дорослих людей, а крім класичного багажника на 402 літри є ще й передній відсік на 81 літр (оскільки машина проєктувалася суто як «електричка», її ключові вузли знаходяться на осях і в підлозі, а капот – порожній).

Не обійшлося і без рішень в дусі Тесла: зокрема, велика частина налаштувань здійснюється через 15,5-дюймовий портретноорієнтований екран медіасистеми.

Наразі Ford Mustang Mach-E випускається в чотирьох виконаннях: Mach-E, Mach-E X, Mach-E 4 та, власне, Mach-E 4X (пізніше з'явиться «заряджена» модифікація GT). Старший повнопривідний варіант 4Х оснащується двома моторами загальною віддачею 351 к.с. та 580 Нм, а також батареєю ємністю 99 кВтгод. Розгін від 0 до 100 км/год у такого Mach-E займає 5,8 секунд, заявлений запас ходу – 540 км (WLTP). Максимальна потужність зарядки АКБ становить 150 кВт: тобто, за 10 хвилин підключення до фаст-чарджера пробіг можна поповнити майже на 100 км.

У найкращій комплектації Premium машина може похвалитися, зокрема, 10.2-дюймовою цифровою панеллю приладів, шкіряним оздобленням салону, передніми ковшоподібними сидіннями Active X з підігрівом та функцією пам'яті, підігрівом керма, преміальної акустикою Bang&Olufsen з 10 динаміками, голосовим помічником, камерою огляду на 360 градусів, 10-ма подушками безпеки, а також різними електронними асистентами (допомога при старті в гору та на спуску, передні та задні парктроніки, круїз-контроль, контроль «сліпих» зон, коректор рівня положення фар, ін.).

NEXT CAR NEXT CAR

Автосалон «NEXT CAR» представляє на ринку України широкий асортимент автомобілів виробництва Європи, США.

перейти на сторінку компанії
Джерело: NEXTCAR.UA

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Shep  

Они там с дубу рухнули? за 80к можно новый официальный ягуар ай пейс взять(он тоже своих денег не стоит, но то другая история) ...

+5ВІДПОВІСТИ  
lahm  

Shep, а что стоит своих денег?

+3-1ВІДПОВІСТИ  
denkrest2  

lahm, Чери тигго 7 PRO.

+2ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
gman.ua  

В США 50к коштує, а тут 80к хочуть

+8ВІДПОВІСТИ  
Sergiy.ko  

gman.ua, в такой комплектации от 55к и на руки получите не раньше чем через пол года, а тут здесь и сейчас + растаможили, сертифицировали, привезли...

+1-2ВІДПОВІСТИ  
krauler  

Sergiy.ko, За 25 тысяч долларов можно полгодика и пождать. Тоже мне Абрамовичи закукарекали!!!!! Есть разница 55 и 80 тысяч? Перкупы ссаные. Это разница между Прадо и 300 Крузаком.

+3ВІДПОВІСТИ  
Andrey8008  

Я бы за 80 взял бы годовалый Астон-Мартин, Мазерати, Порш или что-то около этого. НАХ кому нужно этих 700 кг литий-иона на 4 колёсах, который так и норовит остановиться в каждых кустах или под каждым подъездом по нужде..

+2-2ВІДПОВІСТИ  
Орёл Кухонный  

Электротелега в китайском качестве за невминяемые деньги.

+1ВІДПОВІСТИ  
Volodimir 8  

За 80,0 тыс у.е на Газу можно ездить не экономя 100 лет)))

ВІДПОВІСТИ  
MES_  

За электромобилями будущее (будем надеяться ближайшее), но почему за них ломят такие цены? Они же гораздо проще технологически, разве нет? Думаю, что когда будут производится массово, цены нормализуются... придется подождать..

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація