В Україні продають ексклюзивний мінівен Toyota Alphard

10 вересня 2021
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Автосалон Next Car, який торгують екзотичними машинами, виставив на продаж розкішний 6-ти місний мінівен Toyota Alphard. Машина була привезена новою (без пробігу, 2021 року випуску), ексклюзивно з Китаю. Її ціна – 3 085 318 грн ($115 555).

Toyota Alphard офіційно в Україні не продається, головними ринками для нього є країни Азії. Мінівен випускається з 2002 року, і наразі на конвеєрі (з 2015-го) знаходиться вже третє покоління моделі.

Зовні автомобіль звертає на себе увагу хромованою масивною решіткою радіатора, але всередині розкоші ще більше. Екземпляр, що виставлено на продаж, представлений в топовій комплектації Executive lounge, а це означає, що покупець отримує повністю шкіряний салон, електрорегулювання, підігрів та вентиляцію всіх крісел, «капітанські» крісла другого ряду з упорами для ніг та індивідуальним столиком, 9-дюймову плазму для задніх пасажирів, преміальну акустику JBL з 17 динаміками, посилену шумоізоляцію, повністю світлодіодну передню оптику, «зимовий пакет» (крім крісел, є обігрів дзеркал, керма, лобового скла, склоочисників), ін. Безпека у машини теж на пристойному рівні: в списку електронних асистентів, є, наприклад, контроль мертвих зон та асистент при виїзді із парковки заднім ходом.

Габарити Toyota Alphard становлять - 4915 х 1850 х 1 895 мм.

Мінівен випускається з двома двигунами - 2.5 і 3.5; в нашому випадку під капотом встановлено старший мотор, його потужність становить 310 к.с. і 370 Нм. Працює агрегат в парі із 8-ступіневою АКПП виробництва Aisin.

В цілому, Toyota Alphard – це еталон преміуму в світі мікроавтобусів/венів (і гідний суперник популярному Volkswagen Multivan, а також Mercedes-Benz V-Class).

За більш детальною інформацією звертайтеся в автосалон Next Car за номером 044 227 05 77. Також Ви можете відвідати наш салон за адресою м. Київ, вул. Здолбунівська, будинок 3, корпус 2.

NEXT CAR NEXT CAR

Автосалон «NEXT CAR» представляє на ринку України широкий асортимент автомобілів виробництва Європи, США.

перейти на сторінку компанії
Джерело: NEXT CAR

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація