Три позашляховики SEAT - уперше разом на дорозі

Три позашляховики SEAT - уперше разом на дорозі

05 лютого 2019
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

«Новий SEAT Ateca відіграє ключову роль у новій стратегії нашого бренда. Ateca розпочинає наймасштабніше в історії SEAT розширення лінійки продукції».

Так прокоментував випуск першого позашляховика SEAT у 2016 році тодішній голова Виконавчого комітету SEAT Лука де Мео (Luca de Meo). Через два з половиною роки його задум втілено в життя: зараз у лінійці позашляховиків SEAT три моделі з неповторними характерами, об'єднані спільним генотипом. Сьогодні вони вперше разом виїхали на вулиці міста, у якому були створені.

  • Дизайн, створений у Барселоні: цей чинник вирішальний для 65% клієнтів, які купують позашляховик. Для моделей SEAT спільним є місце походження - Барселона. «Всі три автомобілі могли бути створені тільки тут», - говорить головний дизайнер SEAT Алехандро Мезонеро-Романос (Alejandro Mesonero-Romanos). Попри спільні елегантність, спортивний характер і любов до деталей, кожен автомобіль має власні особливості. Arona демонструє «яскраво виражений характер кросовера й має 68 комбінацій кольорів», Ateca вирізняється «елегантним силуетом», а характер Tarraco «підкреслює дизайн передньої частини, який вказує на вигляд майбутніх моделей SEAT».
  • Двигуни, здатні задовольнити будь-які потреби: завдяки широкому діапазону динамічних характеристик, який пропонують версії силових агрегатів потужністю від 95 к.с. для Arona до 190 к.с. для Tarraco, лінійка двигунів для кожного з позашляховиків включає різноманітні двигуни, що гарантують належну продуктивність, економічність і надійність. Крім того, Arona - перша у своєму сегменті модель із двигуном на стисненому природному газі. Найбільший позашляховик SEAT - це «...справжній шедевр функціональності та універсальності», - запевняє віце-президент SEAT із досліджень і розробок д-р Матіас Рабе (Matthias Rabe).
  • Найвищий пріоритет - безпека: асистент руху в заторах (Traffic Jam Assist), асистент активного контролю смуги руху (Lane Assist), адаптивний круїз-контроль (ACC), функція екстреного гальмування - ці асистенти безпеки на позашляховиках SEAT свідчать про зусилля бренда у сфері підвищення безпеки й полегшення керування автомобілем. До того ж Tarraco підняв планку ще вище, адже його оснащення включає системи розпізнавання пішоходів і велосипедистів.
  • Зв'язок із майбутнім: для 28% покупців автомобілів комунікаційні можливості надзвичайно важливі. З огляду на дедалі активніше проникнення цифрових технологій у навколишній світ SEAT їх упроваджує, і три позашляховики компанії це підтверджують. До прикладів належать, зокрема, цифрова панель приладів із 8-дюймовим екраном і технологія Full Link, що виконує ключову функцію. Ця система дає змогу підключати смартфон до автомобіля подібно до технологій Apple Car Play, Android Auto та Mirror Link, тож можна безпечно користуватися комунікаційними можливостями.
  • Успішні продажі: 30% сучасних покупців обирають автомобілі з високо розташованим сидінням водія на кшталт позашляховиків. За останні п'ять років продажі середньорозмірних автомобілів такого типу в Європі зросли майже вдвічі, і ця тенденція зберігається. До 2025 року очікується зростання на 40%, а кількість проданих авто має сягнути 2,8 мільйона одиниць. Для SEAT позашляховики стали важливим чинником збільшення продажів компанії. Третину всіх проданих автомобілів компанії становлять позашляховики, а вже незабаром свій внесок у цей показник зробить Tarraco.

SEAT - єдина компанія, яка проектує, розробляє, виробляє й продає автомобілі в Іспанії. Міжнародний бренд зі штаб-квартирою в Марторелі (Барселона), який входить до складу концерну Volkswagen, експортує 80% автомобілів і представлений у більш ніж 80 країнах. 2017 року прибуток SEAT після сплати податків становив 281 млн євро, а обсяги продажів в усьому світі - майже 470 000 автомобілів.

Кількість персоналу SEAT Group перевищує 15 000 фахівців. У трьох виробничих центрах компанії, розташованих у Барселоні (Barcelona), муніципалітеті Ал-Прат-да-Любрагат (El Prat de Llobregat) та Марторелі (Martorell), виготовляють надзвичайно успішні моделі Ibiza, Leon й Arona. Крім того, у Чеській Республіці компанія випускає Ateca й Toledo, у Португалії - модель Alhambra, у Словаччині - Mii.

Міжнародна компанія має власний технічний центр, що слугує своєрідним осередком знань: над створенням інновацій для найбільшого промислового інвестора Іспанії у сфері розробок і досліджень тут працює тисяча інженерів. Модельний ряд SEAT уже оснащується передовими комунікаційними рішеннями. А зараз компанія прагне реалізувати глобальний перехід на цифрові технології для впровадження мобільності майбутнього.

ДП «АВТО-КИЕВ» ДП «АВТО-КИЕВ»

ДП «Авто-Київ» перший і єдиний концептуальний автоцентр SEAT В Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: SEAT

Обговорення новини

BMB2110  

Красавцы!

+1-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація