Тест-драйв Kia на Final Battle Extreme Fest

Тест-драйв Kia на Final Battle Extreme Fest

07 вересня 2017
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Літо закінчилось, проте яскраві розваги продовжуються!

KIA – Автомобільний центр Київ, запрошує Вас 9 та 10 вересня провести круті вихідні у екстрім-парку "X-Park" разом з автомобілями Kia!

На фестивалі екстремальних змагань в X-park відбудуться: чемпіонат України з вейкбордингу, чемпіонат України по вейксерфінгу, змагання з футболу, турнір з пляжного волейболу, змагання з боксу, змагання на памп-треку, гонки на сігвеях, майстер-класи на батутах.

Під час проведення змагань на Final Battle Extreme Fest всі бажаючі зможуть випробувати автомобілі Kia в незвичних умовах та отримати гарантований подарунок від Автомобільного центру Київ. На тест-драйві будуть представлені популярні моделі кросоверів Кіа: Sportage, Niro та Sorento.

Але це ще не все! Всі учасники тест драйву можуть взяти участь у розіграші сертифікатів на 3000 грн. від партнера Автомобільного центру Київ, страхової компанії «Експресс страхування»!

Завчасно зареєструватися на тест драйв Ви можете по телефону 044 5006005 або залишивши заявку на нашому сайті.

«Автомобільний центр Київ» KIA «Автомобільний центр Київ» KIA

На початку 2016 року відомий бренд Kia поповнив автомобільну палітру мультибрендового дилерського центру «Автомобільний центр Київ», який отримав статус офіційного дилера південнокорейського автовиробника.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Автомобільний центр Київ

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація