SEAT представляє на виставці MWC наступний автомобіль, створений для міської мобільності

SEAT представляє на виставці MWC наступний автомобіль, створений для міської мобільності

14 лютого 2019
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

SEAT уже п'ятий рік поспіль готується взяти участь у Mobile World Congress - знаковому світовому заході, присвяченому мобільним технологіям і рішенням у сфері комунікацій. Бренд завершує останні приготування перед світовою прем'єрою автомобіля, який радикально змінить стратегію міської мікромобільності SEAT.

Президент компанії Лука де Мео (Luca de Meo) планує представити концепт-кар, розроблений як платформа мікромобільності, під час прес-конференції в понеділок 25-го лютого.

Компанія вже зробила перші кроки в цьому напрямі, випустивши SEAT eXS на базі технологій Segway. На виставці цей транспортний засіб, що надійшов у продаж наприкінці листопада, посяде почесне місце на експозиції SEAT.

За словами Лука де Мео, «Мобільність змінюється, і водночас змінюється наша роль як виробника й постачальника рішень у сфері мобільності. Ми повинні впоратись із цим і бути в змозі пропонувати нові платформи мобільності, які відіграватимуть ключову роль у містах майбутнього. SEAT бере активну участь у кількох таких проектах, і конгрес MWC ідеально підходить для демонстрації їх світові».

Триває робота над проектом «5G Connected Car»

У межах ініціативи 5G Barcelona, яка популяризує Барселону як одну з європейських столиць зі взірцевим рівнем упровадження технології 5G, компанії SEAT і Telef?nica планують розпочати пілотні випробування проекту «5G Connected Car». Ініціатива забезпечує можливість обміну інформацією між автомобілем, довколишньою інфраструктурою та іншими автомобілями. Це перший крок у напрямі до колаборативного автономного керування.

Природне оточення для XMOBA та Metropolis:Lab

У роботі MWC також візьмуть участь команди XMOBA й Metropolis:Lab - двох незалежних компаній зі складу SEAT Group, які розробляють інтелектуальні рішення для поліпшення міської мобільності.

На стенді SEAT буде докладна інформація про досягнення проекту «Bus on Demand», спрямованого на підвищення ефективності громадського транспорту за допомогою сервісу, який адаптується до потреб користувача. Крім цього, відвідувачі ознайомляться зі станом реалізації ініціативи спільних поїздок, яка об'єднує користувачів, що їздять на роботу автомобілем і можуть спільно користуватися транспортними засобами. На 2019 рік запланований другий етап упровадження обох рішень, що будуть доступні в Барселоні.

У пошуках найбільш інноваційних талантів на 4YFN

SEAT укотре бере участь у присвяченому високим технологіям міжнародному заході для підприємців і стартапів 4 Years From Now (4YFN). У його межах компанія прагне налагодити зв'язки з найбільш інноваційними й революційними талантами, присутніми на конгресі. SEAT планує провести заходи задля покращення поінформованості щодо поточних проектів компанії та пов'язаних з ними викликів, розраховуючи на приваблення талантів, які допоможуть компанії впоратися з ними.

Проект Start4big - перша міжгалузева відкрита цифрова ініціатива під патронатом компаній Aig?es de Barcelona, Caixabank, Naturgy, SEAT і Telef?nica. Її мета - сформовані міжнародні стартапи для роботи над революційними пілотними програмами, які дадуть змогу поліпшити рівень обслуговування клієнтів. Інформацією про виявлені виклики в процесі реалізації ініціативи представники проекту Start4big поділяться з підприємцями-відвідувачами, щоб заохотити їх до участі в наступних хвилях інновацій.

SEAT - єдина компанія, яка проектує, розробляє, виробляє й продає автомобілі в Іспанії. Міжнародний бренд зі штаб-квартирою в Марторелі (Барселона), який входить до складу концерну Volkswagen, експортує 80% автомобілів і представлений у більш ніж 80 країнах. 2017 року прибуток SEAT після сплати податків становив 281 млн євро, а обсяги продажів в усьому світі - майже 470 000 автомобілів.

Кількість персоналу SEAT Group перевищує 15 000 фахівців. У трьох виробничих центрах компанії, розташованих у Барселоні (Barcelona), муніципалітеті Ал-Прат-да-Любрагат (El Prat de Llobregat) та Марторелі (Martorell), виготовляють надзвичайно успішні моделі Ibiza, Leon й Arona. Крім того, у Чеській Республіці компанія випускає Ateca й Toledo, у Португалії - модель Alhambra, у Словаччині - Mii.

Міжнародна компанія має власний технічний центр, що слугує своєрідним осередком знань: над створенням інновацій для найбільшого промислового інвестора Іспанії у сфері розробок і досліджень тут працює тисяча інженерів. Модельний ряд SEAT уже оснащується передовими комунікаційними рішеннями. А зараз компанія прагне реалізувати глобальний перехід на цифрові технології для впровадження мобільності майбутнього.

ДП «АВТО-КИЕВ» ДП «АВТО-КИЕВ»

ДП «Авто-Київ» перший і єдиний концептуальний автоцентр SEAT В Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: ДП «АВТО-КИЕВ»

Обговорення новини

Ol67  

Потрясающе!

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація