Розсекречено новий Opel Frontera 2024

Розсекречено новий Opel Frontera 2024

06 квітня 2024
11

В інтернет попало зображення нового Opel Frontera. Знамениту модель невдовзі відродять у новому форматі - вона дебютує 9 квітня і прийде на зміну Opel Crossland. Про це пише сайт CocheSpias.

Кросовер Opel Frontera має солідніший вигляд, ніж Crossland. У нього високий капот, масивні бампери, товсті задні стійки даху та розширені крила. Передня частина виконана в стилістиці Opel Vizor - із чорною вставкою між фарами.

Новий Opel Frontera 2024 збудують на архітектурі Smart Car Platform, як нові Citroen e-C3 та Fiat Panda. Він буде більшим за попередника - близько 4,3 м у довжину. Не виключено, що з'явиться семимісний варіант моделі.

Очікується, що кросовер Opel Frontera запропонують у електричній версії потужністю 156 к.с. з батареєю на 54 кВт.год і запасом ходу близько 400 км. Також буде 136-сильна гібридна модифікація з 1,2-літровим турбомотором.

Як відомо, Opel Frontera виготовляли із 1991 по 2004 рік. Випустили два покоління рамного позашляховика.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
No Mercy  

Жалюгідно і нікчемно виглядають спроби деяких автовиробників давати своїм електромобілям імена знакових у минулому або навіть легендарних моделей, типу Мустанг, Фронтера і т.д., щоб хоч якось привернути до них увагу. Хоча вони не мають щ ними нічого спільного.

+4-26ВІДПОВІСТИ  
Alf8  

No Mercy, доброго дня, знайомтеся - пан Маркетинг. Пан Маркетинг займається тим, що створює історії, до яких глядач (клієнт) хоче бути причетним. Фронтера? Це ж відомий автомобіль. Клієнт захоче бути причетним до нього більше, ніж до якогось ноунейму з новим ім'ям Кроссленд.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Alf8, я в курсі. Це дуже примітивний маркетинг. Нормальні клієнти розуміють, що ці авто не мають ніякого відношення до тих авто.

+1-21ВІДПОВІСТИ  
LAZER  

І по сучасній класиці ПежОпеля буде тіко монопривід... Від Фронтери буде тільки назва, а по змісту ні чим не пов'язане з минулою Фронтерою ауто.

+2-1ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

LAZER, погоджуюсь.

+1-22ВІДПОВІСТИ  
LAZER  

Вот якщо б вони на базі Landtrek зробили повноцінний позашляховик, то таке, напевно, впевнено можна б було назвати справжньою Фронтерою.

+2ВІДПОВІСТИ  
Jura  

Без 4вд кому тре ті жопелі )))

+1-1ВІДПОВІСТИ  
3xcool  

Jura, так це автомобіль розрахований для зручної експлуатації в межах міста,
Для нього головне, щоб прайс витримали в межах розумного.
Від фронтери тут тільки назва, прямо на це вказують в статті, що це заміна Сrossland.

+2ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

3xcool, так навіщо таке називати Фронтерою? Риторичне запитання.

+1-18ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 2

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація