Rezvani готує броньований позашляховик Arsenal

Rezvani готує броньований позашляховик Arsenal

03 травня 2024
0

Модель називається Arsenal і її дебют запланований на найближчі тижні. Подейкують, що в основі новинки лежить архітектура від General Motors.

Наразі компанія Rezvani Motors не розкриває подробиць про майбутню модель. Автовиробник лише поділився тизерними зображеннями позашляховика. Проте, відомо, що Arsenal пропонуватиметься з двома різними двигунами потужністю 675 к.с. та можливістю встановлення броні.

Rezvani заявляє, що новинка буде «найдосконалішим броньованим автомобілем класу люкс з передовими технологіями бронювання». Ймовірно, замість балістичної сталі авто обладнають композитним матеріалом, який має меншу вагу і забезпечує рівень захисту B6.

Це означає, що броня Arsenal зможе витримати кулі пістолетів та гвинтівок. Також відомо, що модель матиме агресивний дизайн, подібний до військових броньовиків. Компанія також повідомила що автомобіль матиме 7 місць.

Орієнтовна вартість Rezvani Arsenal становить 225 тисяч доларів. Проте, вищезгадана броня є опційною, а тому суттєво підвищіть вартість.

У своїй заяві Ферріс Резвані, власник компанії Rezvani Motors, сказав: «Це не звичайний автомобіль, це захоплююче поєднання розкоші, безпеки та інноваційного дизайну».

Джерело: 24tv.ua
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація