Презентовано новий Suzuki Vitara 2024

Презентовано новий Suzuki Vitara 2024

02 квітня 2024
10

Оприлюднені офіційні фото Suzuki Vitara 2024 модельного року. Компактний кросовер пройшов уже другий фейсліфтинг і надійде в продаж на європейському ринку з літа. Подробиці авто розкрили на офіційному сайті японського виробника.

Новий Suzuki Vitara вирізняється, перш за все, зміненою передньою частиною. Кросовер отримав нові фари, бампер та решітку радіатора. Крім того, з'явилися оновлені ліхтарі та колісні диски свіжого дизайну.

У салоні звертають на себе увагу змінені циферблати приладів та збільшений 9-дюймовий тачскрін із новою мультимедійною системою від Suzuki S-Cross. Крім того, годинник на центральній панелі став цифровим.

Базова комплектація Suzuki Vitara 2024 розширена - тепер за замовчуванням встановлюються адаптивний круїз-контроль, автоматичне гальмування, утримування в смузі руху, контроль «сліпих» зон та моніторинг втоми водія.

Кросовер Suzuki Vitara 2024 дебютує із двома бензиновими двигунами, доповненими 48-вольтними «м'якими» гібридними установками. 1,5-літрова четвірка розвиває 117 к.с., а 1,4-літровий турбомотор - 129 к.с. Пізніше з'явиться новий 1,2-літровий турбодвигун.

Як і раніше, Suzuki Vitara пропонуватимуть із 6-ступінчастими механічною або автоматичною КПП. У лінійці залишаться версії з переднім та повним приводом.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Alf8  

Ой не знаю...
З одного боку логічно, модель вдала, просто точково покращили/оновили й ще кілька років продаватимуть.
А з одного боку зараз налетять з "впарюють нам старий брухт 10-річної актуальності", з чим хоча би трохи будуть праві. Не впевнений, що при конкурентах на столі за його ціну, він буде дуже привабливо виглядати до покупки.

+8-1ВІДПОВІСТИ  
egort  

впарюють нам старий брухт 10-річної актуальності

+12-1ВІДПОВІСТИ  
krauler  

egort, повір мені 20 річної. Це в минулому Сузукі SX4

+3ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

egort, при нинішніх одноразових нових моделях, це плюс. Перевірена надійна конструкція.

+4-15ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
Ser Gio  

Ззовні нічо, а от салончик пора би оновити.

+6-1ВІДПОВІСТИ  
Jestemoffi  

Явно покращили, молодці! Прибрали цю непотрібну решітку радіатора, котра як на мене дуже не підходила авто. Але, салон, та й в принципі той факт, що вони цю автівку не оновлюють вже майже 10 років трохи дратує... Єдине, що й справді радує, що тепер буде нормальний двигун на 130 кінських сил, а не слабуватий на 116, котрий, як на мене не дуже для цього авто. Короче, цю тачку та цей фейсліфт можна назвати " плюс - мінус "

+4-1ВІДПОВІСТИ  
Aльфа  

У мене Витара 2016 з двигуном 1,4 турбо на 140 к.с. Вона хоч їде. А ті що на 116к.с. здається можно і пішки обігнати. І за весь час жодних суттєвих технічних проблем.

+2ВІДПОВІСТИ  
Константин Куцепёров  

Взагалі майже нічого не знав про ці авто, але у мого знайомого SX 4 1.6 AT - 430 т. км. Кузов як грецький горіх, вся побита, але двигун - без жодних ремонтів, шепче. Почав поважати. Хай він і не швидкий, але їде довго та дешево, а не швидко та ДУУЖЕ дорого.

+1-1ВІДПОВІСТИ  
Nefontan  

Константин Куцепёров, але не всім потрібно довго і дешево і сердито). Кожному своє

-1ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація