Представлено рамний позашляховик Jetour Shanhai T5 із запасом ходу 1400 км

Представлено рамний позашляховик Jetour Shanhai T5 із запасом ходу 1400 км

26 квітня 2024
0

На Пекінському автосалоні публіці вперше був представлений Jetour Shanhai T5 від компанії Chery. Цей рамний позашляховик пропонує запас ходу до 1400 км з повним баком і зарядженим акумулятором. Очікується, що його запустять наступного року і він стане конкурентом Toyota Land Cruiser та іншим хардкорним позашляховикам.

Новий автомобіль отримав дуже високий кліренс, точне значення якого не повідомляється. Передня частина автомобіля оснащена фірмовими фарами скрізного типу і бампером, що виступає. Автомобіль отримав розширені колісні арки, багажник на даху, сходи на бічній частині, зовнішній ящик для інструментів, маленьку лопату та інші пристосування, що підкреслюють позашляховий характер.

Він оснащений позашляховими шинами великого розміру, задня частина обладнана запасним колесом. При цьому новинка оснащена і електронними зовнішніми дзеркалами (камерами), які покликані підкреслити наповненість машини технологіями.

Автомобіль оснащено гібридним двигуном 2 л у поєднанні з електродвигуном P4, які можуть розвивати загальну потужність 560 кВт і крутний момент 795 Нм. Новий хардкорний позашляховик оснащений гібридною коробкою передач DHT останнього покоління.

Ціна поки що не повідомляється.

Джерело: iXBT.com
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація