Представлено новий бюджетний кросовер Honda XR-V

Представлено новий бюджетний кросовер Honda XR-V

07 серпня 2022
0

У Китаї представлено бюджетний кросовер Honda XR-V другого покоління. Новинка збиратиметься на потужностях спільного підприємства Dongfeng-Honda, старт продаж очікується восени. Honda XR-V є китайським аналогом «глобального» кросовера HR-V - відмінності тільки в нюансах на кшталт оформлення бамперів та оснащення. Поки розкрито одну модифікацію з переднім приводом, «атмосферником» 1.5 і варіатором, але розширення лінійки можливе.

Новий компактний кросовер Honda HR-V дебютував у Японії у лютому минулого року під ім'ям Vezel. Через сім місяців модель дісталася Європи під звичним нам неймінгом. Китайський XR-V безпосередньо не копіює аналоги - наприклад, попереду новинка схожа на «підігрітий» HR-V RS.

Якщо абстрагуватись від нюансів обвісу, то китайський XR-V дуже близький до аналогів для інших ринків. Збереглися характерні «потаємні задні дверні ручки, а інтер'єр зовсім однаковий для всього сімейства «бюджетників» Honda. За габаритами модель близька до KIA Seltos - довжина/ширина/висота дорівнює відповідно 4380/1790/1590 мм.

У демонстраційного кросовера салон оздоблений шкірою, є двозонний клімат-контроль, панорамний дах, медіасистема з 9-дюймовим тачскрином та бездротова зарядка для гаджетів. Крім того, Honda XR-V вже «в базі» пропонує систему виявлення велосипедистів та пішоходів, адаптивний круїз-контроль із «пробковим» асистентом, систему контролю смуги та камеру заднього виду.

Техніка проста: під капотом безнаддувий 124-сильний 4-циліндровий двигун L15B5 об'ємом 1,5 літра, коробка передач - варіатор, привід на передню вісь.

Ціни на новинку поки не оголошені, але Honda XR-V зразка 2022 з аналогічною начинкою коштує в Китаї від 140 800 юанів (21 тисяча доларів) без урахування спецпропозицій. Помітного подорожчання кросовера не планується.

Джерело: Autohome.com.cn

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація