Повністю розсекречено універсал BMW M3 Touring

Повністю розсекречено універсал BMW M3 Touring

23 червня 2022
0

BMW анонсувала офіційну прем'єру першого серійного універсала M3. Публічний дебют новинки відбудеться на щорічному фестивалі швидкості в Гудвуді, який проходитиме з 23 до 26 червня в Західному Суссексі, Велика Британія.

Екстер'єр BMW M3 Touring повторює базовий седан М3. Універсалу дісталися великі «ніздрі», вперше дебютували на звичайній 4 Series. У автомобіля чотирьохпатрубкова вихлопна система, невеликий спойлер на задній кромці даху і 20-дюймові колісні диски в особливому дизайні. Заявлений коефіцієнт аеродинамічного опору кузова - 0,36. Розмір дорожнього просвіту - 122 мм.

Салон універсала укомплектований спортивними сидіннями (передні з електроприводом) і триспицевим кермовим колесом. На передній панелі - об'єднані в один блок цифрова панель приладів і великий дисплей мультимедійної системи. Традиційний важіль перемикання коробки передач доповнений обертовою «шайбою», що відповідає за перемикання їздових режимів. Також заявлений тризонний клімат-контроль. Об’єм багажного відділення варіюється від 510 до 1510 літрів залежно від положення спинок сидінь заднього ряду.

У рух BMW M3 Touring приводить безальтернативний 3,0-літровий бензиновий бітурбований мотор потужністю 510 к.с. Працює агрегат у зв'язці з восьмиступеневою автоматичною коробкою передач і системою повного приводу M xDrive. Для любителів дрифту передбачений особливий режим, який відключає систему стабілізації і блокує передачу тяги на передню вісь.

За заявою виробника, від 0 до 100 км/год спорт універсал прискорюється за 3,6 секунди і розвиває максимальну швидкість 250 км/год. Опційно пакет M Driver пересуває обмежувач швидкості на 30 км/год, до 280 км/год.

Серійне виробництво BMW M3 Touring налагодять на заводі компанії в Мюнхені. Перші товарні універсали зійдуть з конвеєра в листопаді 2022 року. Вартість новинки обіцяють озвучити ближче до старту продажу.

Джерело: Авто Центр
Фото: autoevolution

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація