Перевірте та оновіть свій багажник прямо зараз!

Перевірте та оновіть свій багажник прямо зараз!

27 березня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Весна прийшла. Сонце з кожним днем підводиться все раніше, а заходить все пізніше, світловий день збільшується. І звичайно ж у такі сонячні весняні дні хочеться зробити приємні подарунки і своєму автомобілю, який у зимовий період зазнавав непростих умов експлуатації. А вибрати є з чого в асортименті продукції німецького бренду LIQUI MOLY - це і присадки в пальне для бензинових та дизельних двигунів, і автомобільна олива з дисульфідом молібдену, і універсальний засіб для машини та будинку.

Для бензинових та дизельних моторів

Збільшити ресурс двигуна та зменшити витрату пального допоможуть присадки, які очищають усю паливну систему автомобіля. Чистий двигун звичайно ж витрачає меншу кількість пального. Тому застосування присадок є фінансово вигідним. Присадки, які при додаванні в пальне ефективно видаляють та запобігають утворенню нагару та коксових відкладень на форсунках, впускних клапанах камери згоряння та інших деталях, включаючи паливний насос, є у LIQUI MOLY - це Langzeit-Injection Reiniger для бензинових моторів та Langzeit Diesel Additiv для дизельних двигунів.

Присадки рекомендується використовувати при кожній заправці. Їх регулярне застосування дозволить зберегти потужність двигуна, знизити ризик передчасного ремонту та зменшить ваші експлуатаційні витрати. А в період акції з 18.03.2024 по 21.04.2024 ці препарати можна придбати зі знижкою 15% і почати економити вже з першої покупки.

Дисульфід молібдену з вигодою 20%

У період зимової експлуатації автомобіля двигун «намотує» мотогодин набагато більше - це і постійні прогріви двигуна при мінусових температурах, і зниження швидкісного режиму руху (що більше проведеного часу в дорозі, тим більше часу працює і двигун). В результаті автомобільна олива втрачає свої властивості, а відтак її заміна вже не за горами.

Навіть якщо у вас за планом заміна оливи за місяць-другий, скористатися акційною пропозицією 5 л за ціною 4 л зараз буде виправдано, тому що гривня у нас «дешевшає», а ціни збільшуються з кожним місяцем. Так, під час дії акції п'ятилітрову каністру моторної оливи LIQUI MOLY MoS2 Leichtlauf SAE 10W-40 можна придбати за ціною чотирьохлітрової. Фірмова особливість цієї оливи - наявність у її складовій дисульфіду молібдену, який відмінно захищає деталі двигуна від зносу.

Дисульфід молібдену (MoS2) - широко відомий у техніці продукт, що є високоефективною протизносною присадкою, завдяки якій утворюється захисна плівка на всіх поверхнях. Що допомагає витримувати величезний тиск у зоні контакту поверхонь, що труться, значно зменшуючи тертя при найекстремальніших навантаженнях. Дисульфід молібдену застосовується в оливах та мастилах для найбільш відповідальних та високонавантажених механізмів.

Чистить, змащує та захищає

Як весняний подарунок хорошим варіантом буде також мультиспрей LM-40 - корисний та універсальний засіб, який часто є незамінним помічником в автомобілі, гаражі, на дачі або в будинку по господарству.

Універсальний спрей LIQUI MOLY LM-40 змащує та прибирає вологу, захищає від зносу та запобігає утворенню іржі. Також має високу проникаючу здатність - щоб надавати змащувальну дію навіть у глибокій різьбі, витісняючи при необхідності звідти воду.

До речі, нещодавно фахівці авторитетного німецького видання Auto Bild провели випробування дванадцяти багатофункціональних мастил у аерозольних балончиках від різних виробників. Оцінку експерти проводили за такими параметрами: інструкція для користувача, безпека, простота застосування, ефективність та сумісність із різними матеріалами. Внаслідок лабораторних випробувань експертами найвищу підсумкову оцінку отримав багатоцільовий спрей LM-40 від LIQUI MOLY.

З 18.03.2024 по 21.04.2024 мультиспрей LIQUI MOLY LM-40 можна купити в Україні зі знижкою 15%. Придбати акційний товар можна в інтернет-магазинах, на полицях гіпермаркетів та АЗК, а також у авторизованих продавців (з повним переліком точок продажу можна ознайомитись на офіційному сайті https://liquimoly.ua/).

Джерело: LIQUI MOLY

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація