Опубліковано перші технічні подробиці про новий Honda Prelude

Опубліковано перші технічні подробиці про новий Honda Prelude

03 травня 2024
0

На минулорічному автосалоні в Токіо Honda здивувала всіх, представивши концепт Honda Prelude. Компанія вже підтвердила, що врешті-решт випустить дводверне гібридне купе, а новий звіт BestCarWeb надає інформацію про передбачувані деталі трансмісії автомобіля, розміри та ціну в Японії.

Відомо, що він матиме гібридну силову установку, яка, за словами головного інженера Томоюкі Ямагамі, слугуватиме «прелюдією» до майбутніх електромобілів Honda. BestCarWeb вважає, що він матиме той самий 2,0-літровий чотирициліндровий двигун e:HEV, який приводить у дію гібриди Accord і Civic, що дає сумарну потужність 207 кінських сил. Останній Prelude 2001 року в США виробляв 200 к.с.

Передбачається, що Prelude матиме довжину 430 см, ширину 179 см та висоту 130 см з колісною базою 256 см. Це робить його більшим за двомісну Mazda MX-5 Miata і майже ідентичним Toyota GR86 за розміром із відповідними колісними базами.

Повідомляється, що Honda позиціонує його як модель преміум-класу, розташовану вище дводверної Toyota. В Японії він коштуватиме від 27 325 доларів США, що дорожче GR86 яка коштує від 18 867 до 23 422 доларів США.

Очікується, що Prelude з'явиться не раніше другої половини 2025 року, і це не буде «найспортивніший, найшвидший автомобіль» у світі, тому стримайте свої очікування від трек-днів. . Також неясно, чи планує Honda продавати його на інших ринках, окрім домашнього. Автовиробник розробляє Prelude як у конфігураціях з лівим, так і з правим кермом, тож є шанс, що ми можемо отримати його, але офіційної інформації немає.

Джерело: 24tv.ua
Фото: Motor1

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація