OPEL Astra визнано «Легковим автомобілем року в Україні 2024»!

OPEL Astra визнано «Легковим автомобілем року в Україні 2024»!

05 квітня 2024
5
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

У рамках всеукраїнської премії «Автомобіль Року в Україні 2024», Opel Astra був визнаний Легковим автомобілем року! Серед десятків кандидатів, як громадське, так і професійне журі високо оцінили німецький хетчбек Opel Astra, відзначивши його як лідера у своїй категорії.

Цьогорічний конкурс відзначився небувалою конкуренцією, демонструючи різноманітність і високий рівень претендентів. Однак, Opel Astra зміг виділитися серед конкурентів, завоювавши титул «Легкового автомобіля року» завдяки своїм бездоганним характеристикам і інноваційному дизайну.

Новинка Opel Astra здивувала ринок своїм спортивним і водночас практичним дизайном. Завдяки своїй збільшеній колісній базі, хетчбек пропонує значно більше простору в салоні та в багажнику, не втрачаючи при цьому в динамічності та керованості.

Особливу увагу було приділено технологіям і комфорту. Інтер'єр нового Opel Astra оснащений повністю цифровою панеллю Pure Panel та інноваційним інтерфейсом HMI, який забезпечує інтуїтивно зрозуміле та зручне управління основними функціями автомобіля.

Типово для Opel, окрема увага приділялася комфортним сидінням. Новинка отримала передні сидіння з сертифікатом AGR, що гарантує максимальний комфорт і зручність посадки, особливо цінні в далекій дорозі. Також водієві в дорозі допомагають численні сучасні системи - починаючи від проекційного дисплея, продовжуючи комплексом напівавтономного водіння Intelli-Drive 2.0, закінчуючи камерами Intelli-Vision з круговим 360-градусним оглядом.

З точки зору економічності та динаміки, Opel Astra пропонує два потужні двигуни: 1,2 PureTech та 1,5 BlueHDi, обидва забезпечують чудові швидкісні характеристики та паливну ефективність, відповідаючи найвищим стандартам екологічності.

Ця визначна перемога не лише підкреслює високі позиції бренду Opel на українському ринку, але й відображає зобов'язання компанії до інновацій та задоволення вимог і очікувань сучасних водіїв. Opel висловлює глибоку вдячність усім клієнтам та членам журі за визнання та довіру.

Придбай OPEL Astra просто зараз - автомобілі на складах в Україні

Opel Astra, визнаний Легковим автомобілем року 2024 в Україні, доступний для вибору на онлайн-складі бренду в Україні. Це унікальна можливість обрати один із найінноваційніших хетчбеків на ринку безпосередньо, не виходячи з дому. На онлайн-складі Opel представлений широкий асортимент моделей Astra, що дозволяє кожному клієнту знайти автомобіль, який ідеально відповідає його потребам та вподобанням.

Не пропустіть шанс скористатися унікальною можливістю вибрати і придбати Opel Astra прямо зараз. Відвідайте онлайн-склад Opel в Україні, щоб дізнатися більше про доступні моделі та актуальні пропозиції. Ваш ідеальний Opel Astra чекає на вас!

Opel Astra заслужено отримує цю визначну нагороду, продовжуючи вражати і надихати автолюбителів своєю інноваційністю, динамікою та витонченістю.

Дилерська мережа Opel Дилерська мережа Opel

OPEL - це істинно німецький бренд із багатою 120-річною історією та сильними позиціями на міжнародній арені. Марка почала підкорення українського ринку ще у 90-х роках та досі завойовує нових прихильників.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Opel

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Ser Gio  

PSA норм занесло, тут опель переможець, серед кросоверів 408 пиж. Але тут хоча б розумію, по сукупності характеристик Астра дуже збалансований автомобіль, чого не скажеш про 408

+2ВІДПОВІСТИ  
Ford_V8  

Ser Gio, Я навпаки думаю, що 408 заслужено, на відміну від Астри. 408 із 215 силами, класною комплектацією і великим багажником не набагато дорожчий за дизельну Астру.
Якщо вже віддавати ПСА у класі легкових авто, то я обирав би 308. Та ж платформа, що і Астра, але тачка за таку ж ціну технологічніша і якісніша всередині (я порівнював). Якщо що, я не фанат Пежо, але 408 мені дуже зайшов. У цьому ціновому сегменті 200+ сил хіба китайці типу МГ мають...

+2ВІДПОВІСТИ  
Ser Gio  

Ford_V8, ну хз, Пежо бере дизайном і комплектацією. Ходові якості в нього так собі. Той же Кашкай, у нього хоч і 190 сил, але по секундах динаміка така сама. Підвіска у нього краща буде, дизайн також не останній

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 1
egort  

не бачив жодної астри на дорозі а тут вже автомобіль року)

+3ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація