Оголошено ціни на Новий  Jeep Wrangler в Україні

Оголошено ціни на Новий Jeep Wrangler в Україні

02 травня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Позашляховик Jeep Wrangler завжди був не просто звичайним автомобілем, але й справжнім культурним феноменом, що об'єднує шукачів пригод та нових вражень. Нещодавно автомобіль Jeep Wrangler оновився й отримав порцію покращень - й тепер оновлені версії Jeep Wrangler вже прямують в Україну та готові запропонувати усі свої переваги українським покупцям!

Оновлений позашляховик Jeep Wrangler: більше виразності, більше технологій

Як зробити відомий образ ще більш виразним? Оновлений позашляховик Jeep Wrangler точно знає відповідь на це питання! Адже під час оновлення автомобіль отримав нову затемнену решітку радіатора з більш окресленими контурами, а також оновлені колісні диски, які вмить привертають увагу. Проте окрім помітних змін, автомобіль Jeep Wrangler підготував й непомітні, однак не менш важливі. Наприклад, нова антена Trail-Ready Stealth, що вбудована в рамку лобового скла: зручно та ефективно. Причому саме лобове скло виконане за технологією Gorilla Glass та виявляється в три рази більш ударостійким, ніж звичайне: чудова протидія камінню та гілкам, що будуть зустрічатись на лісових стежках! Отримайте консультацію менеджера салону Jeep, аби дізнатися ще більше деталей.

Інтер'єр оновленого автомобіля Jeep Wrangler став більш технологічним та зручним. Нова передня панель салону побудована навколо надсучасного 12,3-дюймовго сенсорного дисплею, що відповідає за керування інформаційно-розважальною системою з операційною системою Android, покращеною швидкодією, можливістю оновлення по повітрю (ОТА). Додаткову зручність в салоні позашляховика Jeep Wrangler 4D Unlimited забезпечують електричні регулювання положення передніх сидінь у 12 напрямках, включаючи регулювання підтримки попереку в 4 напрямках. Крім того, автомобіль став більш безпечним та міцним. Адже відтепер для Jeep Wrangler пропонуються не лише бокові подушки безпеки, але також й бокові шторки безпеки для першого-другого ряду сидінь. А екстремальна версія Rubicon отримала новий задній міст з розвантаженими півосями: ще більш міцними, ніж раніше!

Повна гама версій Jeep Wrangler в Україні - для повної гами відчуттів

Автомобіль Jeep Wrangler оснащений потужним бензиновим двигуном 2.0L TURBO 272 у парі з сучасною 8-ступеневою автоматичною коробкою перемикання передач, а також системою повного приводу зі знижувальним рядом. Оновлений позашляховик буде запропонований українським покупцям з двома варіантами типів кузова - стандартний Jeep Wrangler 2D (4,33 м) або подовжений Jeep Wrangler 4D Unlimited (4,88 м) - а також у двох комплектаціях: більш універсальна Sahara або екстремальна модифікація Rubicon. Більше подробиць про техніку - за посиланням.

Комплектація Sahara передбачає все необхідне для комфортних подорожей та впевненого подолання бездоріжжя: система повного приводу Select-Trac зі знижувальним рядом 2,72:1, суцільна передня вісь Dana M186 та задній міст Dana M220, захист паливного баку та елементів трансмісії. Також доступний повний перелік систем безпеки та комфорту: адаптивний круїз-контроль, моніторинг «сліпих зон» бокових дзеркал, безключовий доступ та запуск двигуна, клімат-контроль, підігрів передніх сидінь, підігрів керма, камера заднього огляду, система U-Connect 5 з сенсорним 12,3-дюймовим дисплеєм, оздоблення сидінь синтетичною шкірою, легкосплавні колісні диски 18х8,5 та всесезонні шини 255/70 R18 тощо.

Комплектація Rubicon додає специфічне обладнання для подолання навіть екстремального бездоріжжя: система повного приводу Rock Track зі знижувальним рядом 4,0:1, посилена передня вісь Dana M210 та задній міст Dana M220 з розвантаженими на півосями, електронне блокування диференціалу переднього мосту, електронне блокування диференціалу заднього мосту, камера переднього огляду з напрямними лініями, легкосплавні колісні диски 17х7,5 та всесезонні шини 255/75 R17 тощо.

Ціна оновлених автомобілів Jeep Wrangler 2024 року виробництва в Україні наступна:

  • Jeep Wrangler 2D Rubicon - від 2 997 700 грн.
  • Jeep Wrangler 4D Sahara Unlimited - від 3 041 300 грн.
  • Jeep Wrangler 4D Rubicon Unlimited - від 3 152 200грн.

Також для українців доступна лімітована версія Нового Jeep Wrangler 2023 року виробництва, що пропонується за більш вигідними цінами. Переглянути прайс новинки можна за посиланням.

Втілюйте свою мрію в реальність вже сьогодні: обирайте та замовляйте свій Jeep Wrangler

Бажаєте дізнатись більше деталей про легендарний позашляховик Jeep Wrangler? У такому випадку радимо запросити індивідуальну консультацію представників Бренду Jeep: вони зможуть відповісти на всі ключові питання щодо технічних характеристик та комплектації, зможуть підібрати бажаний автомобіль серед уже доступних в Україні або сформувати замовлення у виробництво.

Крім того, менеджери Jeep можуть надати повну інформацію щодо різноманітних програм фінансування, які допоможуть перетворити мрію у реальність навіть за відсутності повної суми вартості автомобіля. Адже сьогодні усі моделі Jeep в Україні пропонуються на дуже вигідних умовах кредитування: відсоткова ставка - від 0,01% річних; термін кредитування - до 7 років; перший внесок - від 20% вартості автомобіля.

Оновлений позашляховик Jeep Wrangler уже прямує в Україну: обирайте для себе легендарний автомобіль та відкривайте нові можливості для подорожей!

Дилерська мережа JEEP Дилерська мережа JEEP

У жовтні 2021 році бренд Jeep заявив про зміну імпортера - ним з літа 2022 року мало стати офіційне представництво Stellantis в Україні.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Jeep

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація