Новий Toyota Land Cruiser Prado

Новий Toyota Land Cruiser Prado

29 грудня 2017
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

в Тойота на Столичному розпочато прийом замовлень на новий Toyota Land Cruiser Prado, презентований на Франкфуртському міжнародному автосалоні у вересні цього року.

Новий Land Cruiser Prado привертає увагу завдяки поєднанню зразкової якості, надійності та довговічності з вражаючою продуктивністю на бездоріжжі. Ці переваги сформували Land Cruiser Prado репутацію не лише одного з найбільш потужних і витривалих автомобілів 4x4, а й надзвичайно комфортного авто преміум-класу.

Дизайн нового Toyota Land Cruiser Prado 2017 року зазнав суттєвого оновлення, особливо передня частина позашляховика. Нововведення покликані зробити поїздки бездоріжжям ще комфортнішими та ефективнішими. Завдяки новій конструкції капота поліпшена видимість шляху попереду дозволить водієві почуватися впевнено на будь-якій дорозі. Цьому ж сприяють нова панель приладів з центральною консоллю, удосконалені системи допомоги водієві, такі як Panoramic View Monitor (cистема панорамного огляду з передньою, задньою та двома боковими камерами), бічні дзеркала, котрі автоматично нахиляються в режимі заднього ходу для поліпшення огляду дороги позаду.

Вентиляція передніх сидінь, підігрів заднього сидіння та автоматичний клімат-контроль, електричний підігрів вітрового скла й омивачів зроблять поїздку комфортнішою в будь-яку пору року.

Вперше на новому Land Cruiser Prado доступна сучасна система Toyota Safety Sense, котра інтегрує 4 провідні технології активної безпеки, які працюють за допомогою радара міліметрового діапазону та внутрішньої камери. Це такі системи, як попередження про зіткнення (включає в себе адаптивний круїз-контроль), попередження про вихід зі смуги, система автоматичного дальнього світла і розпізнавання дорожніх знаків. Застосування цих новітніх технологій сприяє зниженню ризику зіткнень, підвищуючи безпеку дорожнього руху.

На додачу до стандартних кольорів новий Land Cruiser Prado можна замовити у двох нових кольорах кузова на вибір — темно-синьому металіку і бронзовому металіку. Модель постачається із 17-дюймовими легкосплавними дисками для комплектацій* Comfort і Elegance та з 18-дюймовими легкосплавними — для комплектацій Prestige і Premium.

Для українських споживачів автомобіль доступний із трьома двигунами на вибір: бензиновими 2,7-літровим** потужністю 163 к.с. (120 кВт) і 4-літровим** потужністю 282 к.с. (207 кВт), а також дизельним двигуном об’ємом 2,8 л** і потужністю 177 к.с. (130 кВт).

Якість і надійність, вишуканість і могутність, сучасне обладнання і комфорт — куди б ви не забажали поїхати, новий Land Cruiser Prado легко доставить до пункту призначення!

Завітай в Тойота на Столичному для знайомства с новою легендою!

* Назви комплектацій є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.

** Значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна. Більш детальна інформація наявна в офіційних дилерів Toyota.

Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному»

Тойота Центр Київ «Автосаміт на Столичному» – новий офіційний дилерський центр Toyota. Компанія є структурним підрозділом лідера українського автомобільного ринку Корпорації «УкрАВТО».

перейти на сторінку компанії
Джерело: Тойота Центр Киев «Автосамит на Столичном»

Обговорення новини

1nstinkt  

Уже по Харькову вовсю ездят. В Киеве только прием заказов

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація