Новий Toyota Highlander вже в наявності

12 червня 2020
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

10 червня в Україні офіційно відбулася прем'єра нового кросовера Toyota Highlander, четвертого покоління.

Автомобіль доступний в Тойота Центр Київ "Автосаміт" на Харківському шосе 179

Щоб отримати консультацію телефонуйте: (044) 357-74-48

Презентація Toyota Highlander:

Особливостями нового, четвертого покоління, є динамічний та елегантний дизайн, ще більше простору в інтер’єрі, повний привод та надійність і довговічність від Toyota. Нове покоління автомобіля поєднує інтелектуальні технології, що гарантують підвищену безпеку на дорогах та максимальний комфорт під час довготривалих подорожей як містом, так і за його межами на великі відстані.

Автомобіль буде доступний на тест-драйві з 13 по 19 червня 2020 р. за адресою Харківське шосе 179.

Зареєструватися Ви можете за посиланням

Toyota Highlander четвертого покоління - це повнорозмірний кросовер для ділових та сімейних подорожей. На трьох рядах сидінь нового Toyota Highlander комфортно розміщуються до 7 пасажирів.

В Україні новий Toyota Highlander доступний з бензиновим двигуном V6 об’ємом 3,5 л* потужністю 249 к.с. (183 кВт)** та 8-ступеневою автоматичною трансмісією.

Toyota Highlander четвертого покоління доступний у комплектаціях Elegance та Premium***

Ціни на новий Toyota Highlander

Комплектація Highlander Elegance Highlander Premium
3.5 V6 D-4S, 8 А/T, AWD (повний привід), 5-дв. універсал, 7 місць 1 318 380 UAH 1 598 310 UAH

Відеоогляд Toyota Highlander четвертого покоління:

Вперше у Toyota Highlander у комплектації Premium*** застосовано інтелектуальну систему безпеки Toyota Safety Sense 2.0. Вона містить: систему запобігання зіткненням із виявленням пішоходів як удень, так і вночі; систему адаптивного круїз-контролю, що працює у повному діапазоні швидкостей; систему допомоги утримання у смузі руху; систему автоматичного дальнього світла; систему розпізнавання та інформування про дорожні знаки.

Новий кросовер оснащений 8-дюймовим сенсорним дисплеєм, а також підтримкою систем Apple Car Play® та Android Auto™ для комфортного керування смартфонами під час подорожей. Toyota Highlander у комплектації Premium*** також оснащений преміальною аудіосистемою JBL потужністю 1200 Вт, що забезпечує програвання найулюбленішої музики через 11 динаміків.

Також уперше для Toyota Highlander у комплектації Premium*** застосована інноваційна система повного привода - Dynamic Torque Vectoring, що у разі потреби автоматично розподіляє крутний момент між задніми колесами за допомогою спеціальних електричних муфт. Ця система допомагає підвищити рівень безпеки під час керування автомобілем, а також плавно проходити складні ділянки дороги. Dynamic Torque Vectoring контролюється електронною системою управління та за потреби підключає задню вісь, що забезпечує оптимальне співвідношення крутного моменту як на осях, так і на окремому колесі.

Особливостями Toyota Highlander у комплектації Premium*** є панорамний дах з електричним зсувним люком, 20-дюймові легкосплавні диски, проєкційний HUD-дисплей для відображення на лобовому склі найважливішої інформації щодо роботи автомобіля та деталей подорожі. Окрім того, модель оснащено Panoramic View Monitor (PVM) - системою кругового огляду на 360° із передньою, задньою та двома бічними камерами. Вона виводить на монітор інформацію про невидимі з місця водія перешкоди. Це дозволяє суттєво знизити ризик аварійних ситуацій під час паркування у місті.

Новий Toyota Highlander побудований на глобальній модульній платформі Toyota TNGA-K (Toyota New Global Architecture), що забезпечує новий рівень керованості та комфорту завдяки міцнішій конструкції кузова, низькому центру тяжіння та задній двоважільний підвісці.

Автомобіль буде доступний на тест-драйві з 13 по 19 червня 2020 р. за адресою Харківське шосе 179.

З кольорами та комплектаціями ви можете ознайомитися за посиланням

За додатковою інформацією щодо нового Toyota Highlander телефонуйте (044) 357-74-48

або чекаємо Вас за адресою Харківське шосе 179.

*Значення вказане умовно та може незначною мірою відрізнятися від робочого об’єму двигуна.

**Згідно з інформацією від виробника.

***Наведені тут і далі назви комплектацій та кольорів кузова/салону є суто умовними, використовуються винятково заради зручності в розподілі наборів параметрів автомобіля та можуть відрізнятися або бути відсутніми в інших документах або матеріалах.

****Ціни вказані з ПДВ станом на 09.06.2020 та являються орієнтовними.

Также рекомендуем посмотреть подробный тест-драйв Toyota Highlander от команды InfoCar:

Тойота Центр Київ «Автосаміт» Тойота Центр Київ «Автосаміт»

Тойота Центр Київ «Автосаміт» є частиною Української Автомобільної Корпорації. У 1992 році було створене спільне українсько-японське підприємство «Автосаміт ЛТД», яке першим в державі отримало статус авторизованого сервісу Toyota.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Тойота Центр Киев «Автосамит»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація