Новий MG 7 офіційно презентовано

Новий MG 7 офіційно презентовано

18 серпня 2022
1

Елегантна зовнішність і 6,5 с до сотні. Спортивний седан MG 7 стане флагманом британської марки і надійде у продаж з осені за ціною приблизно від $25 000. Про це повідомляє сайт CarNewsChina.

Як і всі сучасні MG, седан вироблятимуть у Китаї потужності концерну SAIC. Саме він володіє британським брендом. Планується експорт моделі в європейські країни. Це перша модель у новому преміальному сімействі Black Label.

MG 7 позиціонують як чотиридверне купе на зразок Volkswagen Arteon або Audi A5 Sportback. Його можна порівняти з ними за габаритами, але він буде значно дешевшим.

Розміри MG 7:

  • довжина - 4 884 мм;
  • ширина - 1 889 мм;
  • висота - 1 447 мм;
  • колісна база - 2 778 мм.

Седан відрізняється стрімким дизайном з аркоподібним дахом, рельєфними боковинами та загостреною задньою частиною. Широкі радіаторні грати поєднуються з розкосими світлодіодними фарами. Бічні вікна не мають рамок, а ззаду передбачений висувний спойлер.

Салон MG 7 вийшов футуристичним. Кермо приплюснуть зверху та знизу, а на передній панелі поруч встановлено два великі дисплеї віртуальної панелі приладів і мультимедійної системи. Попереду встановили спортивні крісла. Базове оснащення враховує клімат-контроль, панорамний дах, електропривід крісел, камеру заднього виду. Серед опцій є акустика Bose із 14 динаміками.

Спочатку на вибір запропонують дві версії моделі. Базовий варіант отримає бензиновий турбомотор об'ємом 1,5 л (179 к.с.) та 7-ступінчасту КПП з двома зчепленнями, а топовий - 2,0-літрову 261-сильну турбочетвірку та 9-ступінчастий автомат. В останньому випадку розгін до 100 км/год займає 6,5 с.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Dimas89T  

На вигляд це одна з кращих авто які я бачив на сьогодні.

+2ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація