Нова функція GEOFENCING - новий досвід комфортного водіння для власників автомобілів Бренду DS Automobiles

Нова функція GEOFENCING - новий досвід комфортного водіння для власників автомобілів Бренду DS Automobiles

19 квітня 2024
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Запуск нової функції Geofencing пов'язаний з розгортанням зон з низьким рівнем викидів LEZ (скорочення від Low Emission Zone) по всій Європі. У будь-якому регіоні ці зони мають на меті зменшити кількість забруднення від транспортних засобів шляхом поступового обмеження територій використання найбільш екологічно-брудних автомобілів.

Для популярних моделей DS 4, DS 7 та DS 9 пропонуються інноваційні Plug-In-гібридні силові агрегати E-TENSE, на які припадає майже 40%, 60% та 90% європейських продажів кожної моделі відповідно (дані за 2023 рік). Завдяки електрифікованому силовому агрегату та наявності акумулятора, нова функція Geofencing дає змогу оптимізувати використання різних видів енергії для зменшення екологічного впливу автомобілів на навколишнє середовище.

Функція Geofencing - для екологічного та комфортного життя

Під час наближення до зони з низьким рівнем викидів LEZ, водій отримує відповідне попередження, а при в'їзді у визначену зону - автоматично вибирається електричний режим руху (якщо в акумуляторі достатньо енергії). Таким чином, ефективність та екологічність Plug-In-гібридних моделей може бути максимально збільшена.

На цифровій навігаційній мапі мультимедійної системи Connected Navigation зони з низьким рівнем викидів LEZ позначені зеленим кольором та піктограмами.

Дванадцять зон LEZ вже зараз діють по всій Франції: у Парижі, Марселі, Ліоні, Тулузі, Ніцці, Монпельє, Реймсі, Сент-Етьєні, Греноблі, Клермон-Феррані, Руані. До цього переліку планують приєднатись ще близько 30 територій, міст та містечок. Загалом вже зараз в Європі близько десятка країн запроваджують подібні зони.

Функція Geofencing доступний на моделях DS 4 E-TENSE, DS 7 E-TENSE, DS 9 E-TENSE, що оснащені мультимедійною системою DS IRIS SYSTEM. Також доступна можливість попередження водіїв про зони з низьким рівнем викидів LEZ, та пропозицією альтернативного маршруту з урахуванням таких зон.

Функція Geofencing доступна для оновленої навігаційної системи Connected Navigation, що підтримує пакет Connect Plus Pack. Серед іншого, пакет також включає функцію ChatGPT з технологіє розпізнавання голосу IRIS, дистанційне керування різноманітними налаштуваннями, інтегровану сигналізацію, функції планування маршрутів Send2Nav, EV Trip Planner, e-Routes (залежно від моделі). Пакет є стандартним для всіх моделей DS Automobiles.

Долучайтесь до електричної мобільності - з новими моделями DS 7 E-TENSE та DS 3 E-TENSE, що вже доступні в Україні

Тренд на різноманітні варіанти електрифікації транспортних засобів зараз є одним з ключових у Європі - і українці також можуть до нього долучитись, обираючи для себе нові моделі DS Automobiles з лінійки E-TENSE.

Новий DS 7 E-TENSE ідеально втілює розуміння «флагмана SUV-лінійки» Бренду: кросовер вирізняється привабливим оновленим дизайном, витонченим салоном з ексклюзивними матеріалами оздоблення, також він пропонує активну адаптивну підвіску для максимального комфорту руху. А головною особливістю DS 7 E-TENSE виступає його гібридний силовий агрегат типу Plug-In, що поєднує бензиновий турбодвигун та пару електромоторів - для реалізації повного приводу 4х4. Сумарна потужність сягає 300 к.с., що гарантує вражаючу динаміку. Водночас, наявність акумулятора з можливістю підзарядки від зовнішніх джерел гарантує можливість подолання на електроприводі відстані до 63 км.

Новий DS 3 E-TENSE пропонує унікальний дизайн в компактному форматі та повністю 100% електричний привод. Причому також оновлений та покращений: адже відтепер Новий DS 3 E-TENSE отримує більш потужний електромотор на 115 кВт (156 к.с.) та більший акумулятор ємністю 54 кВт*год., чого вистачає для подолання відстані до 402 км.

Дані моделі уже зараз представлені в Україні та можуть стати вашими прямо зараз. Переходьте на онлайн-склад DS Automobiles та обирайте ваш бажаний автомобіль, що відповідає останнім екологічним стандартам.

Також радимо ознайомитись й з іншими моделями Бренду, які представлені на офіційному сайті DS Automobiles в Україні.

Дилерська мережа DS Дилерська мережа DS

DS Automobiles – це преміальний Бренд концерну Stellantis, який з'явився на світовій арені у 2014 році, а на українському ринку - у 2019.

перейти на сторінку компанії
Джерело: DS Automobiles

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація