Nissan Rogue не справляється з конкуренцією в США

Nissan Rogue не справляється з конкуренцією в США

24 березня 2024
5

Американські дилери мають проблеми з продажами Nissan Rogue, які не виправдовують очікувань. На складах накопичилося близько 24 000 екземплярів кросоверів.

З іншого боку, незважаючи на продаж, який сповільнився, кросовер Rogue все одно залишається найбільш популярною новою моделлю компанії Nissan в США. А щоб упоратися з великими запасами, виробник планує запровадити знижки.

Очевидно, запаси намагаються звільнити перед надходженням оновленої вірсії машини. Попереду кросовер отримав новий бампер і широку решітку між фарами з акуратним хромованим декором. Позаду змінилася графіка всередині ліхтарів.

Також до палітри додали нові кольори кузова (Deep Ocean Blue Pearl, Baja Storm, Everest White Pearl) та набори колісних дисків діаметром 18 та 19 дюймів.

У США модель пропонують із бензиновим двигуном потужністю 201 к.с. З технічного погляду змін не відбулося. На даний момент ціна Nissan Rogue у США - від 28 000 доларів.

Джерело: Обозреватель
Фото: Carscoops

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
Ser Gio  

Давайте везіть їх нам, як дизельгейтні тачки. За 28 тисяч їх розхапають як гарячі пиріжки. Я навіть першим в чергу стану))

+4ВІДПОВІСТИ  
Tymur_S  

Ser Gio, ооо таак

+1ВІДПОВІСТИ  
кірбі  

На мою думку кому потрібне авто яке їсть 14 літрів бензину з 2.5 літровим двигуном, всім потрібне авто яке споживає 7л/100 км попередній X Trail хоть мав Реношний 1.6 на 130 оце було економне авто.

+3ВІДПОВІСТИ  
greyuac2  

кірбі, там 3 цилиндра 1.5 на 200 конячек, 6 - 8 по городу

+1ВІДПОВІСТИ  
greyuac2  

кірбі, 2.5 был в версии 2021 года

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація