Названо переможця премії «Жіночий всесвітній автомобіль 2024 року»

Названо переможця премії «Жіночий всесвітній автомобіль 2024 року»

08 березня 2024
0

Організатори щорічної премії «Жіночий всесвітній автомобіль року» надає можливість журналістам-жінкам вибрати найкращі автомобілі з огляду на власні переваги та оцінки. Винятком не став і 2024 рік. Вони протестували 62 автомобілі різних марок та моделей, обравши найкращого з них.

Оголошення переможця премії «Жіночий всесвітній автомобіль 2024 року» приурочили до 8 березня. Ним став електричний кросовер KIA EV9. Йому вдалося обійти у фіналі таких конкурентів, як Volvo EX30, BMW 5-Series, Volkswagen Amarok та Aston Martin DB12.

Варто зазначити, що загалом електричний кросовер корейської марки обійшов 62 претенденти. За нього віддали свої голоси 75 жінок-автожурналістів із 52 країн світу. Вони назвали KIA EV9 «надійно передбачуваною машиною».

Крім того, що KIA EV9 став «Жіночим всесвітнім автомобілем 2024 року», він визнаний «Автомобілем року у Великій Британії» і є фіналістом конкурсу «Всесвітній автомобіль року 2024». Крім того, KIA EV9 також є фіналістом у категорії «Світові електромобілі» разом із BMW i5 та Volvo EX30.

Джерело: Авто Центр
Фото: KIA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація