Названо автомобілі, які найбільше втрачають у ціні

Названо автомобілі, які найбільше втрачають у ціні

04 квітня 2024
25

Ні для кого не секрет, що вартість нових автомобілів дуже знижується після того, як вони залишають дилерський центр. Одні втрачають значну частину від початкової ціни вже в перший рік використання, інші дешевшають менш істотно.

Аналітики з iSeeCars провели дослідження та склали список моделей, які найбільше втрачають у ціні. Очолює рейтинг Mercedes-Benz EQS, який втрачає колосальні 48,7% від своєї ціни лише за один рік володіння. Це приблизно 65 тисяч доларів, що можна порівняти з ціною нового E-Class. Друге місце за Nissan Leaf, який після року експлуатації втрачає 45,7% від первісної ціни.

Також до списку нових автомобілів, що сильно втрачають в ціні, увійшли:

  • Jaguar F-Pace - 35,4%,
  • Alfa Romeo Julia - 33,4%,
  • KIA EV6 - 33,3%,
  • Hyundai Ioniq 5 - 32,9%,
  • Volkswagen ID.4 - 32,9%,
  • Alfa Romeo Stelvio - 32,3%,
  • Nissan Murano - 32%,
  • Mercedes S-Class - 31,5%.
Джерело: Авто Центр

Обговорення новини

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація
No Mercy  

Дуже вигідно купувати електричку)

+1-19ВІДПОВІСТИ  
Aльфа  

Дуже вигідно ходити пішки ))

+5-1ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Aльфа, тільки такі варіанти є, крайні?

-21ВІДПОВІСТИ  
Merv  

Треба брати машину по кишені і насолоджуватись нею, а не витрачати всі гроші і плакати за тим скільки вона втратила за рік

+2-5ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Merv, так це ж любителі електричок кажуть, що електричка економить їм гроші.

-17ВІДПОВІСТИ  
Oleg_H  

No Mercy, Люди, які беруть нове авто, не думають скільки воно буде коштувати через рік, через 10. А беруть і використовують по призначенню. Їздять.
А ти напевно як женився, то тож думав, а як то жінка постаріє за рік-два. Чи сильно чи ні.

+4-1ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 9
Oleg_H  

Роззуй очі, дурню.
1. Відкрий авто-ріа. Вбий в пошуку Кемрі 2008 року. І побачиш ціни від 7000. І це не самий низ ринку. Які нафіг 12-16. Ти в якійсь своїй реальності живеш. Давай продам тобі кемрі за 15. Візьмеш?
2. Я в 2008-му році купив нову Шевроле Епіку 2.5 автомат за 27 000. Потім в мене забрав її кум. Зараз продає, не може за 5700 вже 2 місяці продати
3. Причому тут скільки авто на душу населення і який в них вік. Це не означає що це нормальний стан речей і так має бути. І говорили ми взагалі не про це. А про те, що 70% населення не може купити ланос за тищу баксів. Вийди в двір відкрий очі. Стільки машин як зараз я не пам"ятаю. Двори забиті, припаркуватись ввечері проблемно. Вийди в місто. Побачиш які машини їздять і чи багато там ланосів за тищу баксів.

-1ВІДПОВІСТИ  
No Mercy  

Oleg_H, на хуя мені виходити в двір, якщо є статистика скільки авто зареєстровано в Україні? Шевроле Епіка за не дуже популярний автомобіль на вторинному ринку, але навіть ця повозка не втратила стільки, як Ліф у відсотках.
Ланосів немає по 1000 долларів, Кемрі я дивився, від 12 тисяч. Ти продовжуєш нести хуйню. Якщо ти мені знайдеш Кемрі 40-ку за 7 тисяч, у живому стані, я різницю тобі доплачу, балабол.

ВІДПОВІСТИ  
Oleg_H  

No Mercy,
https://auto.ria.com/uk/auto_toyota_camry_34972942.html
https://auto.ria.com/uk/auto_toyota_camry_36329182.html
https://auto.ria.com/uk/auto_toyota_camry_36449106.html
і т.д. Десятки авто. Дивись, шукай. Не дякуй.
p.s. Як це ланоcів немає. Ти ж сам писав, що 70% не можуть собі дозволити ланос 20-ти річний за тищу доларів. Значить мають бути. Я не перевіряв, тобі повірив. А тобі, балаболу, вірити не можна. Ти скрізь брешеш і маніпулюєш. Думаєш що ніхто не буде перевіряти

ВІДПОВІСТИ  
Показати ще 7

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація