Mazda покажет новый концепт-кар во Франкфурте

07 серпня 2015
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Нова світова прем'єра від Mazda очікує нас на 66-му Франкфуртському мотор шоу 2015. Цього разу компанія Mazda покаже новий концепт кросовера - Mazda KOERU, що стане ще більш сміливим та впевненим кроком у найпопулярнішому та найконкурентнішому SUV-сегменті.

Koeru у перекладі з японської означає "перевищити" або "вийти за рамки". Ця назва вдало відображає суть стратегії Mazda у зростаючому ринку кросоверів, де компанія робить нові кроки, щоб перевершити існуючі стандарти і підняти планку загальної цінності та задоволення від продукту, його потужності та ефективності.

З неперевершеним дизайном KODO, Mazda KOERU - втілення сили і життєвої енергії хижака у поєднанні з унікальним рівнем вишуканої гідності. Повний набір надсучасних технологій SKYACTIV від Mazda забезпечує неперевершені динамічні характеристики, економічність та безпеку без компромісів і разом з тим – унікальне «маздівське» задоволення від водіння .

Автовиробник також покаже свій модельний ряд нового покоління, де увагу привертає, перш за все, абсолютно нова Mazda MX-5, доповнена силовими агрегатами SKYACTIV та аксесуарами.

Що ж, вже 15 вересня ми зможемо побачити новий витвір мистецтва від Mazda.

«Mazda на Почайні» «Mazda на Почайні»

Офіційний дилерський центр «Mazda на Почайні» відповідає високим стандартам Mazda для максимального задоволення потреб клієнтів та комфортного перебування в автосалоні під час вибору автомобіля та під час сервісного обслуговування.

перейти на сторінку компанії
Джерело: InfoCar.ua

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація