Italdesign Bows засвітила свій електричний концепт потужністю 777 «коней»

Italdesign Bows засвітила свій електричний концепт потужністю 777 «коней»

29 квітня 2024
0

Італійська інжинірингова компанія Italdesing Giugiaro SpA, заснована відомим автомобільним дизайнером Джорджетто Джуджаро, привезла на Пекінський автосалон електричний концепт Quintessenza. Він є сумішшю автомобіля класу GT (Gran Turismo) і пікапа.

Задня частина Quintessenza трансформується з хетчбека у відкритий пікап у стилі Subaru Brat. Сидіння заднього ряду повертаються на 180 градусів тому, забезпечуючи панорамний режим спостереження за зірками. За словами творців, це обіцяє користувачам «відчуття зв'язку з природою та зовнішнім світом».

У звичайному режимі GT Quintessenza називають найкрасивішим концептом Italdesing за останні роки. Особливо привабливим його робить оригінальне висвітлення. У передній частині кузова - це тонкі вертикальні смуги. Ззаду - тонка смуга, що далеко забігає на боковини, в стилі Audi.

На даху, на рівні будівельних стійок, видно два аеродинамічні ребра, які об'єднують системи ADAS (удосконалена система допомоги водієві). Вони дозволяють бачити навколишнє середовище за поганого сигналу з супутника. Друга їхня функція - задні ліхтарі, коли жорсткий верх знято.

Габаритна довжина Italdesign Quintessenza - 5561 мм, ширина - 2200 мі, висота - 1580 мм. Розмір колісної бази - 3240 мм. Передній звіс - 1003 мм, задній - 1318 мм. Дорожній просвіт - від 200 до 280 мм. Корпус концепту виготовлений з алюмінію. Салон - чотиримісний.

Шоу-кар використовує тримоторну електричну силову установку (один мотор спереду, два ззаду) сукупною потужністю 777 к.с. Розрахунковий час прискорення від 0 до 100 км/год менше ніж 3,0 секунд. Інформації про максимальну швидкість немає.

Електрична система - 800-вольтова. Місткість акумуляторного блоку - 150 кВт.год. Запас ходу - 750 км.

Плани щодо серійного виробництва Italdesign Quintessenza не уточнюються.

Джерело: Авто Центр
Фото: autohome

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація