Honda Civic Type R отримала спортивну версію від Mugen

Honda Civic Type R отримала спортивну версію від Mugen

08 травня 2024
0

У Honda Civic 2024 з'явилася цікава спортивна версія. Її створили в ательє Mugen, яке виконує тюнінг Honda із 70-х років. Про авто розповіли на його офіційному сайті.

За основу взяли заряджений хетчбек Honda Civic Type R із 329-сильним 2,0-літровим турбомотором. Він здатен розігнатися до сотні за 5,4 с і розвинути 275 км/год. Двигун залишився стандартним, його лише доповнили новим вихлопом (це видно по широкій вихлопній трубі).

Японські тюнери залишаються вірними стилю 2000-х, який був популярний у грі Need for Speed. Нова Honda Civic Type R Mugen отримала карбонові обвіс, дифузор та антикрило, які покращили притискну силу на 25%. Ззаду звертають на себе нові ліхтарі. Також встановлені 19-дюймові литі диски від BBS.

Салон Honda Civic Type R Mugen оздоблено алькантарою та карбоном. Крім того, встановлені новий важіль КПП і спортивні крісла Recao, а пізніше запропонують нове кермо з вуглецевого волокна.

Тюнінг Honda Civic Type R від Mugen обійдеться приблизно в 10 700 доларів. Крім того, є можливість замовити елементи тюнінг-кіта окремо. Цікаво, колеса оцінили в 4 400 доларів, антикрило - в 1 980 доларів, а сидіння - в $1 900.

Джерело: Фокус

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація