Електромобілі дозволяють знижувати вартість електроенергії та заощаджують мільярди доларів

Електромобілі дозволяють знижувати вартість електроенергії та заощаджують мільярди доларів

12 квітня 2024
0

Нове дослідження показує, що водії електромобілів у США економлять мільярди доларів для усього населення країни завдяки своїм щомісячним рахункам за електроенергію.

У нещодавньому звіті групи під назвою Synapse Energy Economics повідомляється, що загалом водії електромобілів забезпечили мережі понад 3 мільярди доларів чистого доходу між 2011 і 2021 роками.

Швидке зростання впровадження електромобілів підняло питання про те, як електромобілі впливають на тарифи на електроенергію, які сплачують усі домогосподарства, включно з тими, які не володіють електромобілями. Щоб відповісти на це запитання, Synapse порівняв доходи компаній з обслуговування мереж від зарядки електромобілів з витратами на комунальні послуги, пов'язаними з обслуговуванням навантаження електромобілів, включаючи витрати на комунальні програми електромобілів.

Результати свідчать про те, що з 2011 року електромобілі принесли обслуговуючим компаніям набагато більше доходів, ніж витрат. Таким чином, на думку експертів, електромобілі допомогли заморозити, або навіть знизити ціни на електроенергію в окремих містах та штатах.

Цей тиск на тарифи на комунальні послуги лише посилюватиметься, оскільки на дорогах з'являтиметься більше електромобілів, а в мережу надходитиме більше недорогої відновлюваної енергії. Чистий ефект полягає в тому, що вартість електроенергії знизиться для всіх, у той же час електромобілі покращують якість повітря та знижують рівень респіраторних захворювань серед дітей, людей похилого віку та інших уразливих груп населення.

Джерело: Autogeek
Фото: Electrek

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація