Екологічні ініціативи компанії Автосоюз набирають обертів

12 серпня 2021
1
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

В травні 2021 року компанія «Автосоюз» встановила сонячні панелі на даху свого офісу для того, щоб використовувати «чисту» електроенергію і лише частково користуватись міською.

В час глобальних екологічних проблем важливо не залишатись осторонь і робити хоча б якісь кроки для покращення ситуації, яка стосується кожного. Тож потреба негайних змін у нашому повсякденному житті стає нагальною. Команда компанії «Автосоюз» переконана, що вирішення екологічних проблем починається з нас, аби зберегти своє навколишнє середовище комфортним, безпечним та різноманітним.

Так, з червня 2019 року ми почали сортувати відходи та сировину, встановивши на території компанії контейнери для цього. Наша компанія переконана, що прийняття та підтримка еко-філософії починається тоді, коли кожен член команди долучається до цього. Окрім наших працівників до сортування сміття мають доступ і наші клієнти. Зараз ми співпрацюємо з компанією «Екологічні ініціативи», якій і передаємо відходи для переробки.

Крім сортування сміття , в травні цього року ми встановили сонячні панелі на даху свого офісу щоб використовувати «чисту» електроенергію і лише частково користуватись міською (хоча згодом плануємо повністю перейти до автономності). Головний плюс – екологічність і повна відсутність шкідливих викидів в атмосферу. Тобто ми стали на шлях використання альтернативних джерел енергії, що є важливим фактором для мінімізації відходів та покращення екологічної картинки в цілому.

В Україні 66% викидів парникових газів, які спричиняють зміну клімату, походять саме від енергетики, тобто вона є однією з найбрудніших галузей в Україні. Встановлення сонячної електростанції, що не викидає жодних парникових газів у процесі роботи, дозволяє нам заміщувати брудну енергію на чисту – завдяки цьому кількість викидів парникових газів зменшується.

Ми впевнено стверджуємо: кожен, хто шанує себе, своє оточення та дбає про наступне покоління має усвідомити вже зараз всю важливість впровадження екологічних ініціатив. Ми також обіцяємо не зупинятись на досягнутому і рухатись тільки вперед!

«Автосоюз» «Автосоюз»

ТОВ «АВТОСОЮЗ» першим в 2004 році відкрив концептуальний автоцентр Volkswagen в Києві. Сьогодні компанія - один з провідних українських автодилерів, стабільно займає верхні рядки рейтингу продажів Volkswagen в країні.

перейти на сторінку компанії

Обговорення новини

Hots  

Молодцы.

ВІДПОВІСТИ  

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація