Дилерський центр Тойота ВіДі Автострада відзначив 10-річний ювілей!

27 березня 2017
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Автосалону Тойота Центр Київ «ВіДі Автострада» 7 березня 2017 року виповнилось 10 років. Для нас це дуже важливий етап в житті компанії.

За всі ці роки ми змогли зарекомендувати себе на автомобільному ринку як надійний, перевірений дилер бренда Toyota. Протягом цього часу ми постійно підвищували свій рівень клієнтоорієнтованості й прагнули найкращим чином відповідати всім вимогам. Озираючись назад, ми з гордістю можемо відзначити, що завдяки згуртованості й професіоналізму нашого колективу ми неодноразово підтверджували високий рівень обслуговування клієнтів у нашому автосалоні.

Дякуємо за Ваш вибір!

На знак подяки до свого 10-річного ювілею автосалон Тойота Центр Київ «ВіДі Автострада» зробив приємні сюрпризи всім клієнтам у вигляді знижок і подарунків. Святкування 10-го Дня народження автосалону пройшло у форматі Днів відкритих дверей під девізом «Ювілейні 10 днів!». Кожному клієнту, який відвідав наш автосалон у період з 7 по 17 березня, незалежно від того, в якій з відділів він звернувся, були підготовлені приємні сюрпризи!

Директор автосалону ВіДі Автострада Максим Яворський дякує всім клієнтам, які прийшли на ювілейні 10 днів: «Дорогі клієнти! Дозвольте мені від імені співробітників дилерського центру ВіДі Автострада висловити подяку всім, хто відвідав наші Ювілейні 10 днів і розділив з нами святкування 10-го Дня народження нашого автосалону. ВіДі Автострада протягом 10 років, з дня свого заснування у 2007 році, наполегливо йде до завоювання позицій лідера! Спасибі всім вам! Головне — клієнтоорієнтований підхід і турбота про людину завжди були, є і будуть основними пріоритетами в нашій роботі».

Пропонуємо Вашій увазі фотозвіт заходу.

Більш детальну інформацію про автомобілі Toyota Ви можете отримати у наших консультантів по телефону (044) 50-333-50. Також пишіть на Viber (099) 50-333-05 або завітайте до нас за адресою: вул. Велика Окружна, 56, с. Софіївська Борщагівка, Київська обл., Україна. Режим роботи: Пн-Сб 08:00-20:00, Нд 09:00-18:00

Ласкаво просимо!

Тойота Центр Київ ВІДІ Автострада Тойота Центр Київ ВІДІ Автострада

Тойота Центр Київ ВІДІ Автострада - офіційний дилер Тойота в Україні, є сучасним 3S-концептуальним (sales, service, spares - продаж, обслуговування, запасні частини) автомобільним центром Тойота в Києві.

перейти на сторінку компанії
Джерело: ВиДи Автострада

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація