Cupra Formentor перетворили на брутальний позашляховик

Cupra Formentor перетворили на брутальний позашляховик

29 квітня 2024
0

Ательє JE Design перетворило Cupra Formentor на брутальний позашляховик. Іспанський бренд Cupra, який із «заряджених» моделей Seat виріс у незалежного автовиробника, і випускає кросовер Cupra Formentor, що не має аналога в гамі материнської компанії.

Силами ательє JE Design флагманський Formentor перетворили на грозу бездоріжжя в рамках проекту глибокого тюнінгу All-Terrain. Це вже не перший подібний автомобіль у тюнера, але перший на базі моделі Cupra.

Розширювачі крил отримали грубу текстуровану поверхню, що відповідає порогам, спойлеру та нижній частині бамперів. Крім того, крила кріпляться до кузова за допомогою видимих болтів, що надає автомобілю брутальності.

Cupra Formentor All Terrain оснащений 18-дюймовими колесами, «взутими» у позашляхові шини Yokohama, а доповнюють їх проставки, щоб відповідати розширеним аркам. Що ще важливіше, дорожній просвіт збільшився на 30 мм завдяки ліфт-комплекту підвіски.

Додатково кросовер отримав практичний багажник на даху з двома світлодіодними планками, а дифузор можна легко демонтувати, що дозволяє використовувати причіпний пристрій. Про технічні доопрацювання, окрім спортивного вихлопу, не повідомляється. 

Джерело: Мотор
Фото: JE Design

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація