Черговий яскравий вікенд з Автосалоном KIA на Петрівці!

27 вересня 2017
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Протягом цих вихідних в Музеї авіації відбудеться виставка ретро-автомобілів Old Car Land 2017.

30 вересня та 1 жовтня для всіх учасників Old Car Land, Автосалон Кіа на Петрівці влаштовує яскраву експозицію автомобілей Кіа, цікаві тест драйви, розваги та розіграші.

Автомобільний центр Київ - KIA на Петрівці допоможе провести цей увікенд яскраво! На фестивалі ви зможете не тільки побачити ретро-техніку з минулого, але й познайомитись з автомобілем майбутнього - електричним Kia Soul, який буде доступний для тест-драйву з 10.00 до 17.00. Обовязково випробуйте електрокар Кіа, щоб дізнатись переваги нового покоління екологічних авто.

Також серед відвідувачів нашого стенду буде проводитись фотоконкурс, переможець якого отримає приз - сертифікат на 3000 грн від СК "Експрес страхування".

У програмі заходу Old Car Land 2017 — конкурси, змагання водійської майстерності, тюнінгу й автозвуку, перегони на дитячих педальних машинках. На фестивалі працюватиме ретробарахолка, відбудеться зліт байкерів Harley Davidson Ukraine, зліт Retro Scooter Kyiv / Ретро Скутер Киев зліт любителів автомобілів Smart та битва барабанщиків.

Буде працювати безкоштовний Барбершоп Frisor та зона кросфіту від Banda Crossfit.

1-го Жовтня у неділю відбудеться виступ рок-гурту Табула Раса.

Завчасно зареєструватися на тест драйв Ви можете по телефону 044 5006005 або залишивши заявку на нашому сайті.

Вартість вхідного квитка у день фестивалю — 100 грн. Покупка квитка заздалегідь обійдеться у 80 грн. Вхід для дітей до 12 років та ветеранів АТО безкоштовний.

Захід триватиме з 9:00 до 20:00

Адреса: вул.Медова,1.

«Автомобільний центр Київ» KIA «Автомобільний центр Київ» KIA

На початку 2016 року відомий бренд Kia поповнив автомобільну палітру мультибрендового дилерського центру «Автомобільний центр Київ», який отримав статус офіційного дилера південнокорейського автовиробника.

перейти на сторінку компанії
Джерело: «Автомобильный центр Киев» KIA

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація