Атлант-М зібрав шанувальників бренду на VolkswagenWeekend

18 червня 2021
0

З початку 2021 року у бренду Volkswagen в Україні відбулося одразу кілька прем’єр і у легковій групі, і серед комерційних моделей. Звісно, карантинні обмеження не далі змогу побачити та випробувати на тест-драйві новинки всім охочим, тож автоцентри «Атлант-М» вирішили у неділю 13 червня дати змогу шанувальникам бренду Volkswagen зустрітися, поспілкуватися та нарешті побачити одразу всі прем’єрні моделі.

Заміський комплекс «Собі Клаб» для заходу було обрано не випадково, адже чудова атмосфера відпочинку на природі з друзями, рідними та дітьми – це найкращий варіант літнього вікенду у стилі Volkswagen.

Кілька сотень гостей, близько 150 тест-драйвів, 2 корисні контраварійні тренінги для водіїв та 11 автомобілів на заході, серед яких нові T-Cross, Tiguan, Golf, Passat, Caddy, бестселер Touareg і T-Roc. Відчувався дуже жвавий інтерес до бренду Volkswagen в цілому та його оновленням цього року в Україні.

А після оффроуд - тестів чи корисних порад водіям гості заходу разом з малечею обирали активний відпочинок: велопрогулянки, рибалку, катання на конях чи дитячу зону з аніматорами для найменших відвідувачів свято. Щоб спогади про цей чудовий літній день залишалися назавжди, гості мали змогу зробити миттевий друк своїх фото з Instagram за хештегом заходу.

Одним словом, справжній VolkswagenWeekend спілкування у компанії шанувальників бренду!

Автоцентри "Атлант-М" в Києві: www.atlant-m.ua

  • Вацлава Гавела, 4, тел.: 044 391 44 44
  • Дніпровська наб., 16, тел: 044 536 9 536
Автоцентри «Автодім Атлант» Автоцентри «Автодім Атлант»

Автоцентри «Автодім Атлант» в Києві представлено двома автоцентрами: на Вацлава Гавела та на Дніпровській набережній, обидва є офіційними дилерами Volkswagen та вже багато років займають лідируючі позиції в українській мережі бренду.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Автоцентри «Атлант-М»

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація