Атлант-М Дніпровська набережна презентував свій оновлений автоцентр Volkswagen в Києві

Атлант-М Дніпровська набережна презентував свій оновлений автоцентр Volkswagen в Києві

20 грудня 2017
0
Інформація розміщена на правах реклами або надана партнерами:

Згідно останніх стандартів Volkswagen всі дилерські центри бренду в Україні мають отримати в найближчий час однаковий за стилістикою фірмовий дизайн інтер’єрів та екстер’єрів. Тож «Атлант-М Дніпровська набережна» став першим дилером німецького бренду в столичному регіоні, який 2017 року змінив дизайн свого автоцентру та презентував нову концепцію гостям заходу.

Генеральний директор «Атлант-М Дніпровська набережна» Петро Метельський:

«Остання концепція архітектури автоцентрів Volkswagen включає декілька важливих елементів, серед яких новий асиметричний вхідний портал з логотипом бренду, інтегрована в фасад будинку рама та портал або вивіска з назвою дилера. Ці нові елементи мають білий колір та вбудований світловий канал для сучасного і яскравого вигляду автоцентрів вдень та в нічний час. В інтер’єрі оновлено модульний формат розміщення автомобілів, меблі та устаткування відділів продажу та сервісу.

Наш автоцентр є лідером з продажу автомобілів Volkswagen в Україні вже декілька років поспіль, тож ми прагнемо у всьому відповідати високим стандартам бренда, який з гордістю представляємо в нашій країні, першими впроваджуючи нові зміни та інновації у всіх напрямках своєї роботи задля комфорту та зручності обслуговування наших клієнтів».


Гостям заходу також було презентовано новий вектор digital – розвитку бренду в Україні в наступному році від представника імпортеру Volkswagen – компанії «Порше Україна» Сергія Носенко. Зокрема було зазначено, що в цьому та в 2018 році бренд повністю оновлює онлайн сервіси для своїх клієнтів та починає впровадження стретегії digital-retail в сфері продажу автомобілів.

Настрій вечора присутнім додала незвичайна тематика заходу в стилі digital, яку підтримали створені для гостей розважальні зони віртуальної реальності, цифрових емоцій, фуд-зона гастрономічних спокус в стилі hi-tech та виступ єдиної в Україні оперної співачки, що грає на лазерній арфі. Крім того, гості мали змогу познайомитися з останньою новинкою Volkswagen - флагманським преміальним купе Arteon та записатися на тест-драйв моделі.

«Атлант-М Дніпровська набережна», м. Київ, вул. Дніпровська набережна, 16 (м. Осокорки).

Тел.: (044) 536-9-536

Атлант-М Днепровская Набережная Атлант-М Днепровская Набережная

«Атлант-М Днепровская набережная» - официальный дилер №1 по объемам продаж в Украине автомобилей Volkswagen в 2014-2015 г.г. и единственный в нашей стране сертифицированный сервисный центр одновременно Volkswagen и Skoda.

перейти на сторінку компанії
Джерело: Атлант-М Дніпровська набережна

Обговорення новини

Коментарів поки ніхто не залишив. Станьте першим!

Потрібна авторизація

Вхід | Реєстрація